Dentocart használjátok babátoknak fogszuvasodásra?
Figyelt kérdés
6hónapos kortól ajánlják nálunk,de én nem szívesen adom neki,ti hogy vagytok vele?2011. dec. 28. 09:39
1/5 anonim válasza:
Nem használok semmilyen gyógyszert,vagy homós szert,mert többet ért,mint használ az immunrendszerének. 6 hónaposnak még nem is szuvasodhat a foga,vagy még nincs is neki.
2/5 A kérdező kommentje:
Én is így vagyok vele,minden nap kéne egy tablettát adni neki.
2011. dec. 28. 09:48
3/5 anonim válasza:
Amerikában réges-régen adják, és kiderült 25-30 év múlva, hogy a szedők között 15%-kal gyakoribb az agydaganat.
A Dentocarban fluor van, ami méreg! Olvass utána, és be ne add a Kicsinek! (És ez a cikk csak a fogkrémben található fluorral foglalkozik! Gondolj csak bele, mi történik, ha ezt koncentrált formában le is nyeli a gyerek?!)
4/5 anonim válasza:
Üdv, két fiam van az egyik 31 a másik 30 éves, kiskorukban kapták a dentocar tablettát. Egyiknek sincs rossz foga, az összes foguk ép.
5/5 anonim válasza:
Az nem a Dentocartól van, kedves anyuka. Ez a vegyület nem erősíti a fogzománcot!!! Ami az ok lehet a genetika és/vagy a jó szájhigiéné... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!