Mennyi ideig használjátok naponta a párásítót a gyerek szobájában? Csak éjszaka vagy nappal is?
Figyelt kérdés
2011. dec. 22. 22:16
1/6 anonim válasza:
napközben csak ha beteg.este nyolckor alszik el,előtte bekapcsolom,és beállítom,hogy éjfél-1 körül kikapcsoljon.ha beteg,akkor teszek bele salvus vizet,és hajnalig,reggelig megy.csak utálom a fehér port takarítani utána
2/6 anonim válasza:
Én ritkán használom, csak ha erősen meg van fázva. Este lefekvés előtt -től úgy 2-3 órán át használom ilyenkor.
3/6 anonim válasza:
Ha nem beteg akkor egy alapos szellőztetés után 2-3 órát megy este.
Ha beteg, köhög vagy csak rekedt, akkor ugyanakkor kapcsolom be, de egész éjjel megy alacsonyabb intenzitással. Ma délután 5-kor kapcsoltam be, holnap reggelig megy.
4/6 anonim válasza:
Az én kisfiam kruppos és ha este "ugat" akkor bekapcsolom neki és megy egész éjjel. Nappalra nem szokott kelleni, mert csak az esti órákban jön elő, főként fekvő helyzetben.
5/6 anonim válasza:
Az kimaradt, hogy az én kisfiamnak már többször volt kruppos rohama, ezért megy ilyen sokat.
6/6 anonim válasza:
Nagyon fontos párásításnál mérni a levegő páratartalmát, vagy szerencsés esetben automatikusan benne van a párásítóban a mérő, automata be- és kikapcsolással. Mert ha túlpárásítunk, szinte ugyan akkora gondot okozhatunk, mint a száraz levegővel...Az ultrahangos párásítóknak az az előnye, hogy valóban nagyon jó hideg a párája, és a Boneco párásítókkal lehet Salvus vizes inhalálást alkalmazni! Ez nem jó úgy, mint ahogy az előző válaszoló írta, mert nagyon erősen oldja a hurutot, nagyon köhögtethet és a nagyon magas sótartalma, hosszútávon az egész éjszakás működések alatt, kikezdheti a párásító készüléket. Ismertető videó: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!