10 órás autóút egy 8 hónapossal?
Sok játékot vigyetek magatokkal, főleg olyanokat, amikkel sokat szokott játszani, vigyetek zenés CD-ket, amiket tudtok hallgatni, szórakoztasd, énekelj, mondókázz, beszélj hozzá.
Hirtelen ezek jutottak eszembe...
Megkérdezhetem, miért nem tudtok éjszaka menni?
Nővéremék anno a kislányukat vitték 12 órás autóútra, én is ott voltam velük. De ők éjszaka mentek, mert egy ilyen hosszú utat egy ilyen pici gyermekkel.. Nagyon necces. Egy idő után szerintem minden játék kevés, mert unni fogja, kényelmetlen lesz neki az állandó ülés - hisz még egy felnőttnek is megterhelő, akárhányszor is áll meg ezidő alatt. És ha belekezd egy hisztibe, nem nagyon veheted ki hosszabb időre az üléséből, mert azért az nem biztonságos..
Ha van rá egy kicsi esély is, én megfontolnám a helyetekben az éjszakai utazást.
A Brendonban is azt mondták és más babaüzletben is,hogy ameddig nem ül fel magától a baba,addig nem szabad menetiránnyal mmegegyezően ültetni,csak háttal,hiába dönthető,mert nem elég erős a nyakizomzata és koccanásnál,nagy baj lehet.(ezt több helyen én is olvastam)a hordozót már kinőtte,ezért 0-18kg ülésünk van.
de úgy néz ki,lehet megoldható az éjszakai út.hát ez lenne a legjobb gondolom,vacsora,fürdés után,szerintem is talán végigaludná.
köszi a válaszokat!
Sziasztok!
Sikerült éjszaka menni és a picur végigaludta!!.:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!