7 órás autóút 14 hónapos babával, nappal?!
1. :(
Beválhat esetleg hogy beszélsz hozzá, viszed a megszokott plüssét, az enyém bírja ha éneklek neki, mondókák, mobiltelefon a kezébe, (én off-ra állítom, hogy a hullámok ne zavarják) , ilyesmik.
mi a 6órás utat csak egyóával toldotuk meg mikor mentünk. elalszik a kocsiban egy idő után, és az én nem alvo gyerekem is aludt a kcsiban 2 órát :) na akkor lehet menni :)
mi is nappal utazunk mindig
készülj fel rágcsálnivaloval neki, itokával, játékokkal, könyvel ami érdekli, beszélni kell hozzá, na meg volt olyan h ha nem birta tovább de épp nem olyan helyen voltunk pl autopályán ahol meg lehet állni én bizony kivettem az ülésből.
jo utat nektek:)
Nagyon köszönöm!
Az utolsó válaszoló felébresztette a reményt bennem, hátha alszik néhány órát a kocsiban, így neki is és nekünk is lenne egy szusszanyásni időnk. Jaj de jó lenne!!! Persze, mindent viszünk, ételt, italt, játékot...stb. KÖszönöm mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!