13 órás autóút egy 3 hónapos bébivel?
Én biztosan nem indulnék el, az én kislányom is 3 hónapos!
Hová mentek?
ki lehet bírni, ilyenkor még könnyebb mint idősebb korában. gyakran álljatok meg, több-kevesebb időre, levegőzzetek is. én sokat mentem ennyi időssel, mert apa messze dolgozott, volt olyan nap amikor egész nap a kocsiban voltunk, de mindig kivettük, bementünk boltba, parkba, benzinkútra stb. 5 és fél hónaposan 4000 kilómétert tett meg (2-2 nap alatt)
Semmi baja nem volt, nagyon jól aludt.
mondjuk egy mózes nem lenne rossz, de ha nincs akkor a popsija alá tegyél egy összehajtott kis plédet, esetleg párnát, hogy ne üljön végig, és jól kösd be!
Jó utat kívánok!
Én sem mernék neki vágni egy ilyen hosszú útnak pici babával.Szerintem megterhelő lenne a babának,de én a helyedben megkérdezném a gyerekorvost,hogy mi a véleménye.
18 hós lányok anyukája.
Mi hivatalosak voltunk Erdélyben egy esküvőre, de nem mentünk, mert nagyon hosszú az út és nem akartuk ennek kitenni az akkor 6 hónapos lányunkat.
Ha nem muszáj, akkor ne menjetek szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!