3 hónapos babád mennyi időt bír ki ébren
nyűgösködés nélkül áltagosan?
Változó! Neki is van rossz és jó napja! Van, amikor másfél órán keresztül elvan a kezemben minden nyűglődés nélkül, de volt már olyan is, hogy 10 perc után sehol nem maradt meg, de szó szerint semmi nem tetszett neki!
2012. febr. 10. 15:10
Amikor ennyi idős volt,két szopi között elvolt a kiságyában. Ritkán nyöszörgött. Csaj akkor sírt,ha valami baja volt. Megunta a hasonfekvést,melege volt stb. Ilyenkor sem vettem fel,hanem csak megnyugtattam.
2012. febr. 10. 15:30
3/13 A kérdező kommentje:
Nálunk is változó..csak azért kérdezem, mert volt olyan hogy jó pár órát fent volt nyűgösködés nélkül, most meg 1,5 óra után látom rajta, hogy elfárad, sírni kezd, mert álmos. Lehet, hogy ettől a hideg időtől, meg az időjárás változásoktól?
3 hónaposan nekem átlagba 1 órát bírt fent lenni úgyhogy a te babádnál teljesen normális hogy 1,5 óra után álmos,fáradt!Tedd le had aludjon!Inkább az a nemnormális ebben a korban hogy több órát fent van!
2012. febr. 10. 16:09
Van amikor 6 órát is kibír, de az átlag 3 óra.
2012. febr. 10. 19:27
Pont ma fogalmazódott meg bennem, hogy lehet hogy már nem teljesen normális hogy ennyit alszik a 3 hónapos fiam. Általában szopi után 1 - 1,5 órát játszik vagy nézelődik el, de utána álmos és elalszik. Szinte mindig ez van két etetés között. Ezek szerint más is van, aki ennyit alszik?
2012. febr. 10. 21:29
7/13 A kérdező kommentje:
21:29-es!Az én fiam az utóbbi pár hétben alszik többet, de én arra gondolok, hogy a pocifájás megszűnése miatt nyugodtabb, és többet tud pihenni!Előtte alig aludt, sokszor volt hogy szinte egész d.e. és délután fent volt, és sírt, nem tudott elaludni...Ő is kb 1,5-max 2 órát van fent, utána elalszik!Pont ma 3 hónapos, de ma egyáltalán nem nyűgi:-)Csodálkozok is, mert evés után leraktam és nyafogás nélkül elaludt!Ritka esemény:)
21:29-es vagyok.
Nahát, micsoda különleges születési dátumotok van: 2011.11.11. :) Az én kisfiam is aznap született, ő is pont ma 3 hónapos! :))))
Szerencsére ő sosem volt hasfájós, iszonyatosan nyugodt baba és mindig is jó alvó volt. Csak néha már aggódom, nem túl sok-e ez az alvás. Most is szundít...
2012. febr. 11. 17:10
9/13 A kérdező kommentje:
Kedves 17:10-es!Nem mondod, a te babód is 2011.11.11-én született?:D Micsoda véletlen:D Szerintem nagyon jó ez a dátum:)Ráadásul 11:05-kor, úgyhogy majdnem minden szám 11:-)Az én kisfiam most kicsit nyűgi, de már lassan 3 órája fent van, úgyhogy próbálom elaltani:-D
De bizony! :) Csak az én kismanóm kerek 6 órával korábban, hajnali 5 óra 5 perckor született, micsoda véletlenek vannak! :)))
Lehet, hogy az akkori csillag állások miatt ilyen kis álomszuszékok... Egyébként most voltunk 3 hós tanácsadáson és a doktornő írt neki vasat, mert kicsit sápadt és ahogy utánaolvastam, a vérszegénység egyik tünete is az aluszékonyság... Hát nem tudom.
Ti mekkorák vagytok? Nekem óriásbébim van, 65 cm és 6410 g. Hogy hívják a babát?
2012. febr. 11. 18:35
További kérdések: