Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 hónapos babád mennyi időt...

3 hónapos babád mennyi időt bír ki ébren nyűgösködés nélkül áltagosan?

Figyelt kérdés
2012. febr. 10. 15:08
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Mi kedden megyünk 3 hós tanácsadásra, kíváncsi vagyok hogy mekkorát nőtt. Amúgy Péternek hívják. És a te babádat? A 2 hónapos állapotfelmérésen volt 5960gramm és 59 cm.(3580g-mal született)Amikor szültem, és még nem volt 11 óra, azt mondták, hogy már meg kell várnia a 11órát, mert akkor olyan szép születési dátuma lesz:D...hahha mondom persze, addig nem bírom:D(mert már elző este 8-tól vajúdtam):D, erre meg csak megvárta a kis babó:D Ráadásul egy héttel túlhordtam, és pont azon a napon kellett volna befeküdnöm,de előző este elindult magától..:)
2012. febr. 11. 19:34
 12/13 anonim ***** válasza:

Kis ügyes, tudta hogy már nem húzhatja tovább a dolgot... :D

Akkor ő is szép nagy baba, nekem Hunorom van, ő 2 hónaposan 60cm és 5460g volt (3350g, 51cm-rel született).

És miket tud már? Nekünk most a hason könyöklést kell "gyakorolnunk", mert nagyon ügyesen tartja a fejét percekig is 90 fokban, de ha megunja akkor maga mellé húzza a kezeit és nem tud visszakönyökölni.

2012. febr. 11. 19:59
 13/13 A kérdező kommentje:
A te babád is elég nagy:))) Neki sokáig nem ment a hason fekvés, nagyon sírt ha hasra merészeltem tenni, így nem is tartotta magát. Kb két hete úgy látom, hogy már egyre jobban elvan hason is, és szépen tartja fejét, de gyakorolni kell:) De legalább nem sír közben:D Ma d.e. sokat gőgicsélt,eddig csak ritkán(kb 1,5 hónapos korától), de most elég sokat,és nagyon örültem neki:) A kezeit felfedezte kb egy hónapja, a szájába tömködi rendszeresen, és nézegeti. Néha próbál nyúlni a tárgyakért, de az még nem nagyon megy neki. A te picid nyúl a játékokért? Amúgy az utóbbi két hétben fejlődött a legtöbbet szerintem!
2012. febr. 12. 10:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!