Van itt valaki akinek nincs légzésfigyelője?
Szia!
Én vagyok,akinek elment a babája 6 hónaposan.
Az én lányom is 41 hétre született császárral és 3630grammal.És semmi,de semmi baja nem volt az ég világon.Csak egyszer szépen örökre elaludt...ha akkor jelez a figyelő és én felkapom és megrázom,vagy csak megsimítom...most nem lennék ez a szomorú anyuka,aki most vagyok.Ez az amit soha nem lehet feldolgozni:(
2012. febr. 10. 20:24
42/49 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom ami veled történt, nem is lehet erre mit mondani, nem tudom hogy élted túl és hogy lehet ezt feldolgozni. :( Nagyon sok erőt kívánok Neked és minden jót most már az életben. Született azóta másik babád?
43/49 A kérdező kommentje:
Keresem már a mobil légzésfigyelőt! Teszveszen van 1 respisense ditto amit megkértem 13000-ért hátha ideadja (16000-re van feltéve licitre és 21000-ért fixre) meg van több Snuza halo, azok jobban is tetszenek de a legolcsóbb is 19000. :(
Szia!
Én vagyok a hosszú kommentes:) Nagyon örülök, hogy átgondoltad ezt a kérdést. Eddig te vagy az egyetlen, aki nem ragaszkodott mereven a tagadáshoz.
A Snuzát amúgy nem ismerem, de szerintem egyformák ezek a lényeget tekintve.
Próbálj tovább alkudozni, hátha olcsóbban is odaadják a dittót. Olyan sokan még nem ismerik ezt a típust, így nincs rá örült kereslet, neki meg érdeke eladni.
Vigyázzatok magatokra!
2012. febr. 11. 12:35
Igen van másik babám...de az elvesztettet semmi nem pótolja :(
2012. febr. 11. 12:41
Én is nagyon örülök,hogy nem dugtad homokba a fejed! inkább a pénztárcád bánja,mert nem az nem vigasz hogy x esetből csak egy egészséges gyerek szenved bölcsőhalált,ha pont a mi babánk az.
2012. febr. 11. 13:50
47/49 A kérdező kommentje:
Tegnap vettem egy Respisense Ditto-t 14.000.-ért a teszveszen. Sajnos nem adta olcsóbban viszont van hozzá + elem ami ki sincs bontva és a benne lévő is jó még állítólag. Remélem ez beválik mert a hagyományosra nagyon berágtam. Azért is vettem meg mert ennek legalább látom értelmét hisz a babám kb. mindenhol alszik csak a saját ágyába nem. Meg tetszik ez a rezgő funkciója is, hogy nem üvölt azonnal. Az utolsó dugipénzemet költöttem most el (és még elég sem volt) amit spirálra tettem félre. :O Nem baj, majd "vigyázunk" egy darabig bár most nem is ezen jár eszem, még csak 3hete szültem. :p
Köszönöm mindenkinek! Majd még írok, hogy beválik-e vagy ennek is mennie kell. :)
14-ik vagyok akinek 7szer be jelzet egy éjszaka lehet hogy nem is tévesen,csak azzal hogy megérintettem újból vett levegőt!Ezt nem tudom meg soha de az biztos hogy mióta olvastam a szomorú válaszokat be van ismét kapcsolva és nem bánom ha bejelez igaz azóta nem volt ilyen,de inkább jelezzen tévesen mint ne legyen bekapcsolva.A mobilokat kikapcsoljuk így nincs mi bezavarjon,a kis ágy itt van az én oldalamon mellettem de azért nyugodtabban alszom mióta be kapcsoltam.A párom is be látta hogy nem hülyeség pedig annak tartotta!
2012. febr. 25. 23:01
49/49 A kérdező kommentje:
Hát igen, használjátok ha már van. Én is használom, bevált ez a fajta, nem jelzett be még egyszer sem de volt olyan, hogy berezgett a babán de riasztani már nem kellett. Szerintem mondjuk akkor csak elmozdulhatott rajta vagy nem tudom. Az az előnye még ennek a mobil légzésfigyelőnek, hogy nem vinnyog azonnal, hanem először csak rezeg mint a telefon és ha utána 5mp-en belül sem érzékel hasi mozgást akkor riaszt. Jó,hogy megvettem, megnyugtat ezt nem bántam meg. Viszont csak éjjel használom, nappal azért tudok rá figyelni úgy gondolom.
Kapcsolódó kérdések: