Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan táplálod 5hós babádat?

Hogyan táplálod 5hós babádat?

Figyelt kérdés
Olyanok válaszát várom, akik 4 hósan elkezdték a hozzátáplálást és tápszeresek.Mennyit, hányszor és mit eszik a babátok?Folyadékot mennyit kap?
2012. febr. 10. 09:34
 1/3 anonim ***** válasza:
4 hónaposan kezdtem kóstoltatni, most 4 és fél hónapos és 7x eszik egy nap, terror:) éjjel kezdi tápszerrel 130ml Jelzem hogy a mennyiség +- 10ml. Hajnalban ébred akkor 100ml tízóraira 50g gyümölcs és 80ml tápszer, 2kor zöldség 60g meg tápszer 100ml, 5kor 120ml tápszer, 7kor 70ml tejpép és fürdés után 90tápszer. Nem alussza végig az éjszakát sajnos...Vizet iszik, mindig megkíválom evés után, vagy ha csuklik, naponta kb 5x van hogy kéri van hogy nem. Már eszik: répát, burgonyát, tököt, brokkolit, barackot és almát.
2012. febr. 10. 09:52
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, kicsit megnyugodtam,ahogy számolom a te babád is kb 600ml tápszert eszik meg a többi mellett.Én bárhogy próbálom,5-600ml-nél többet nem tudok beleerőltetni,egyszerűen útálja a tápszert, a kanalassal nincs gond, dehát a fő táplálék azért mégis csak a tejenek kellene, hogy legyen:O.Nem kevés fejtörést okoz a hozzátáplálás.Várom mások válaszát is!!!
2012. febr. 10. 12:58
 3/3 A kérdező kommentje:
Mi csak 6x eszünk és végigalussza az éjszakát.Hajnalban még álmában etetem meg.
2012. febr. 10. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!