Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ilyen időben kivinéd 11...

Nittababy kérdése:

Ilyen időben kivinéd 11 hónapos babádat sétálni?

Figyelt kérdés
azért kérdezem mert -10fok van kb!!!
2012. febr. 6. 12:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ki. Már annyira nem kicsi, a levegő pedig kell neki is. Nem sokáig, de egy negyed órára biztos.
2012. febr. 6. 12:08
 2/11 anonim ***** válasza:
Én nem viszem ki a 8 hónaposomat,mert én is csak akkor megyek ki ha muszály.Mondjuk reggel kénytelen voltam magammal vinni a boltba,de egyébként nem vinném!
2012. febr. 6. 12:09
 3/11 anonim ***** válasza:
Nálunk -12°C van és szakad a hó. Én nem vinném ki.
2012. febr. 6. 12:09
 4/11 anonim ***** válasza:
Ma már a 20. ilyen kérdés, de igen, kivisszük!
2012. febr. 6. 12:10
 5/11 anonim ***** válasza:
ki nanaá ebéd után... 17 hós csaj szánkozunk egyett ha már nem szakad a hó minden időbe fél egy orára ki kell vinni a ygermeket
2012. febr. 6. 12:20
 6/11 anonim ***** válasza:

:))

mindig vannak sláger témák. most ez, meg a "mennyi lett a gyed-ed?"

Ha nem esne kivinném, de most még esik is, így nem

2012. febr. 6. 12:20
 7/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ma nem. Nálunk -12 fok van, és a tegnapi -5-öt sem élvezte már. Max. ha enyhül délutánig, akkor a teraszra kimegyünk negyed órára.
2012. febr. 6. 12:21
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem, a 17 hónaposomat sem viszem ki. Tegnap miután a hóesés elállt kivittük szánkózni. Egyáltalán nem élvezte, szegénykémen látszott, hogy a pokolba kívánja ezt a hideget, becsukta a szemét, és meg sem moccant, csak engem szólongatott. (nem azért csukta be a szemét mert álmos volt) Nálunk kb 35 cm a hó, és -10,12 fok van. Ha nem muszáj, nem kínzom a gyereket. Aztán mikor délután elsétáltam egy közeli boltig, szembe jött velem egy család, kb 2 éves kislányukat a szánkón húzták, ő pedig szemmel láthatóan vacogott. no comment. Pedig én amikor csak tudom kiviszem a lányom sétálni, de ez nem ilyen kicsinek való idő.
2012. febr. 6. 12:23
 9/11 anonim ***** válasza:
Tegnap is kint volt kb 15 percet ma is kimegyünk 6 hónapos babámmal. Olyan szép piroska volt az arca, ahogy kicsipte a hideg:-)
2012. febr. 6. 12:23
 10/11 anonim ***** válasza:
Nálunk nagyon esik a hó. Én ma biztos nem viszem ki. Tegnap voltunk, míg sütött a a nap, élvezte is , bár hideg volt,de ma én sem szívesen mennék ki.
2012. febr. 6. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!