Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » -18 fok van. Ne szabad most...

-18 fok van. Ne szabad most kivinni 11 hónapos babát?

Figyelt kérdés
2012. febr. 8. 09:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
69%
ki lehet vinni csak jol fel kell oltoztetni.
2012. febr. 8. 09:28
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Tegnapelőtt mondták az RTL Híradóban, hogy járni még nem tudó babát -5 foknál hidegebbe nem szabad kivinni.
2012. febr. 8. 09:32
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Én egyedül vagyok és hát enni kell..... Ma már muszály lesz elmennem a boltba, kb 2x10 perc. 4 hónapos a lányom. Felöltöztetem és rakok alá-fölé vastag plédet.
2012. febr. 8. 09:40
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Másik kérdésnél már válaszoltam...8 hónapos a 2 kilométerre lévő oviba mentünk reggel gyalog. Jól be van öltöztetve, nem lesz baja.
2012. febr. 8. 09:46
 5/11 Harangozó Sára ***** válasza:
100%
Ez enyhe túlzás, én mindhárom gyerekemet vittem ennél hidegebb időben is sétálni, mégsem lettek emiatt betegek. Jól fel kell őket öltöztetni.
2012. febr. 8. 09:55
 6/11 Harangozó Sára ***** válasza:
100%
Amúgy a legkisebb gyerekem szintén 4 hónapos.
2012. febr. 8. 09:56
 7/11 anonim ***** válasza:
87%
Nem értem, hogy sok anyuka a gyermekét a vitrinbe szülte? Kiviheted nyugodtan, sok gyermekorvos is ezt ajánlja, hisz a levegő kell nekik. Szerintetek Szibériában v épp Erdélyben decembertől márciusig megáll az élet, mert hideg van? Ott nem -18 fok van, hanem -48 ill. -35. Jöhetnek a piros kezecskék!
2012. febr. 8. 09:59
 8/11 Harangozó Sára ***** válasza:
67%
Én nyomtam a zöldet! :) Örülök, hogy nem csak én vagyok ilyen véleményen!
2012. febr. 8. 10:05
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem sem lesz semmi baja. Ha meg máshogy nem tudja megoldani az anyuka pl. a nagyobb gyerkőc oviba vitelét, akkor nincs mit tenni. De pl. nálunk most szépen süt a nap, és a teraszon elég "kellemes" az idő. Sokkal nyűgösebb a 11 hónapos fiam, ha nincs meg a napi levegőzés, mintha kiviszem a hidegbe. Jól felöltöztetem, bebugyolálom a babakocsiba, még sosem éreztem, hogy fázott volna, ráadásul végig vigyorog és leskelődik, szóval tuti jól érzi magát. Persze nem órákra megyünk ki, de fél óra is jót tesz neki. Hál Istennek beteg sem volt még (lekopogom). Én a napokban is kivittem, amikor esett a hó, a kocsiban őt nem érte, és nagyon tetszett neki, ahogy én lapátoltam a havat :-)
2012. febr. 8. 10:09
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
akkor ezekszerint itt skandinaviaban egesz telen 4 honapig ki sem szabadna vinni a gyerekeket :) mivel itt van hogy -25 fok is van napkozben , megsem all meg az elet, viszik a gyerekeket is. retegesen fell kell oltoztetni es nyilvan az arcat is vedeni kell.
2012. febr. 8. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!