Harisnyat adtok meg ra harisnyat? Es mikor lehet rovid ujjuba kivinni? 6 honapos
Figyelt kérdés
2009. máj. 10. 08:16
1/5 A kérdező kommentje:
jaj bocsi,harisnyat adtokmeg babatokra?
2009. máj. 10. 08:17
2/5 anonim válasza:
Már egy jó hónapja nem adok harisnyát a picimre. Nyugodtan kiviheted már rövid ujjúban, esetleg vigyetek magatokkal egy vékonyabb pulcsit, hogy nyugodt légy...:)
3/5 anonim válasza:
Szintén 6 hónapos.
Harisnyát kb 1 hónapja nem adok rá.
Reggel és estefelé vékony nadrágot és vékony hosszúujjút adok rá, napközben (pl a tegnapi forróságban) napozó, zokni, kalap van a lányomon. Vagy r.ujjú body és nyári nadrág (vékony, de hosszú).
Sétához mindig rakok el vastagabb ruhákat, meg 1 plédet, de inkább csak saját megnyugtatásomra, elővenni nem szoktuk. :)
Itt a nyár a nyakunkon!
4/5 anonim válasza:
bő 1 hónapja már én sem adok a 6hónapos fiamra harisnyát.pl tegnap egy rövid ujjú body és egy kantáros rövidnadrág ,meg zokni és kis kendő volt rajta.Ha sétálni megyünk,egy pléd van nálam,meg egy vékonyabb kardigán,esetleg egy nadrág.
5/5 anonim válasza:
én harisnyát már miótajobb idő van, nem adok rá. Napközben, ha mondjuk 4 körül megyünk ki, akkor rövidujjúban viszem ki, meg egy vékony nadrágban. Valamelyik nap mikor nagy meleg volt, az udvaron plédeken fetrengett órákig egy bodyban. rettenetesen élvezte:-) Estefelé/6 körül/ azért már hosszú ujjút szoktam rá adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!