Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 8 hónapos babám nem akar enni...

8 hónapos babám nem akar enni (kb 40grammokat eszik), extra nyűgös, állandóan aludna. Mitől lehet? Mit csináljak vele? Nem baj, hogy nem eszik?

Figyelt kérdés
2012. febr. 6. 16:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nekem is fogzáskor csinálja. Nyugi, éhen halni nem fog. 11 hónapos a fiam, ma 3 kanál ebéden kívül csak tejcsit fogadott el. Ja, és de. 1 órát, ebéd után 2 és felet aludt, és most megint leraktam, és elaludt. Pedig 2*45 percet szokott már csak.
2012. febr. 6. 17:55
 12/13 A kérdező kommentje:
Amúgy 160-180 grammot eszik a kanalasból. Most eszik 40 gramm kanalasat, meg szopizik utána elég sokat. Inkább az a baj, hogy a kanalasat nem akarja elfogadni. Pedig már nagyon szépen evett. Eddig szopizni nem akart nap közben, most kanalasat nem eszik. Ki érti ezt? :)
2012. febr. 6. 18:04
 13/13 anonim ***** válasza:

Hát igen, a gyerekek már csak ilyenek. Olykor többet, máskor kevesebbet igényelnek. Ha elfogadja rá a cicit még, akkor rendben van. Az én lányom (én írtam a 100-300 ml szopit) amikor beteg volt, se kanalasat, se cicit nem fogadott el. Na ott már kezdtem aggódni.

A fő, hogy egyen valamit. Egyébként lehet, hogy pépesebbet most jobban elfogadna (márha kicsit darabosabbakat adsz már neki).

Kitartás!

2012. febr. 6. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!