Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » S. O. S Mi lehet ez? Többi lenn.

S. O. S Mi lehet ez? Többi lenn.

Figyelt kérdés

14 hónapos kisfiam már 3. alkalommal csinálja ez éjjel.

Este fürdés vacsi és szokásos időben alvás aztán rá 2 órára elkezd sírni a kiságyban de úgy isten igazából mire bemegyek hozzá már az ágyban csücsül és nyújtja a kezét, hogy vegyem ki.Úgy kapaszkodik bújik belém mint még soha.Próbálom visszaaltatni járkálunk a lakásban simogatom és mikor elalszik visszatenném az ágyába de azonnal felugrik és ismét sírni kezd.Áthozom hozzánk picit még sétálgatok vele de ha megérzi, hogy ülni akarok le már kezdi is a sírást meg az erős szorítást.Bekapcsoltam neki a tv-t, hogy picit megnyugodjon ez be is jött mert lemászott a nyakamból az ágyra.Kb 5 perc után kikapcsoltam a tv-t hasra fordítottam és aludt is egészen hajnali 2-ig akkor ismét nagy sírással próbált felmászni rá és kapaszkodott.Fél 4 volt mire elaludt a kezemben és hátra vittem a szobájában.Camomilla ch15-öt adtam neki egyszer vacsi után aztán az első ébredésnél majd 3-kor is.Ez eddig mindig bejött ha valamije fájt foga,hasa de most úgy vettem észre ez sem hat.Mi lehet ez?Segítsetek kérlek mit csináljak?Köszi előre is.

2012. jan. 29. 06:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Szeparacios szorongasa van.
2012. jan. 29. 06:42
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat, esetleg lenne ötleted, hogy segíthetnék neki?
2012. jan. 29. 06:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is szeparációs szorongás. Túl sok mindent nem tehetsz, most jön rá, hogy ő különálló személy. Sok türelem, ölelgetés, éjszakázás és egy hónap alatt lecseng.
2012. jan. 29. 07:31
 4/5 anonim ***** válasza:
legyél nagyon türelmes.el fog múlni.csak amikor sír,menj be hozzá és nyugtasd meg.esetleg nem tudsz ott aludni vele?nekem nagyon sokszor volt,hogy a kiságy mellett aludtam a földön és fogtam a kezét.
2012. jan. 29. 07:31
 5/5 A kérdező kommentje:
Külön szobában van de mindig áthoztam hozzánk de az sem jó csak ha kézbe fogom és úgy járkálunk.Köszönöm a válaszokat.
2012. jan. 29. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!