Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan változtassak magamon...

Hogyan változtassak magamon vagy változtassunk magunkon a párommal?

Figyelt kérdés

7 hónapos lesz a lányunk. Abba most nem mennék bele, hogy tápszeres vagy anyatejes, etc.. ez most lényegtelen.

Úgy gondolok mi vagy leginkább én rikta sz@r szülő vagyok.

Mióta él egyszer sem voltunk játszótéren. Ill. beültünk az árnyékba, de ő aludt a babakocsiba.

Nem voltunk még egyszer sem babaúszáson (megőrülök az alakomtól, bár ez magamnak köszönhető.. szültem. párom nem tud úszni, fél a víztől). Sőt, még wellness hétvégén sem voltunk kikapcsolódni sem. Azaz, eddig még sehova se vittük a lányunkat. Pedig tervezem. Sokfelé akarok menni majd.

Nem voltunk még étterembe vele. Nem is tudom miért, de eddig vagy másra kellett a felesleges plusz pénz (pl. neki játékra vagy egyéb dolgokra) vagy nem tartottuk fontosnak.

Még sosem voltunk babafoglalkozáson, pedig van ingyenes a környékünkön. Egyszerűen még nem jutottam el vele odáig. Alszik... és nem tudom átrakni az alvásidejét.

(délelőtt max. 3 órát alszik, délután max 1-et)

Szóval, ahhoz képest, hogy sokan mennyi mindent csinálnak már a gyermekükkel mikor még meg se született szinte, mi semmit..

Épp ezért gondolom azt, hogy ritka sz@r anya lehetek.

Hogyan változtassak ezen?!

2012. febr. 6. 12:51
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

De könyörgöm..az a kislány még csak 7 hónapos(!) nem 7 éves..körülbelül 3-4 éves kortól maradnak meg későbbre is az emlékeink!Azokat a dolgokat,amiket kihagytatok vele,azokat elfelejti.Lehet,hogy fejlesztően hat rá,de értékelni nem fogja.Fejleszteni egy gyereket lehet 3-4 éves korától is.Nem ettől leszel szar anya,ne aggódj!

A szar anya az olyan,hogy eldobja a gyerekét,meg minden viszontagságnak kiteszi,meg nem foglalkozik a gyerekével..

Az hogy alszik sokat egy hét hónapos,abban meg semmi probléma nincs..

2012. aug. 5. 02:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!