Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Éjszakai ébredés? Változtassunk?

Éjszakai ébredés? Változtassunk?

Figyelt kérdés
Éjszaka ébredhet attól többet a babám,hogy napközben csak 4szer szopizik? Szopizik 8kor, 12kor, 4-5között, és este 8 után fürdést követően. Éjszaka ébred éjfélkor, fél3kor, és 5után. Most 4 hónapos, több mint 7kg. Korábban nem ébredt ennyiszer.
2011. márc. 18. 17:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet, nem elég tápláló a tejed.
2011. márc. 18. 18:08
 2/4 A kérdező kommentje:
Először én is erre gondoltam, de aztán megdőlt: mert többször is előfordult,hogy a lánykám evett 11kor , játszottunk, elmentünk sétálni és olyan jót aludt,hogy legközelbb csak fél 5 után evett. Akkor nem bírna ki ennyi időt, nem???Vagy rosszul gondolom?
2011. márc. 18. 18:12
 3/4 anonim ***** válasza:

ha 4 hósan 7 kg, akkor ne aggódj, tökéletes a tejed!

szerintem igen, ébredhet attól, hogy kevésszer eszik nappal. én pl. este 6 körül szoptatom, aztán játszik, fürdik és utána kb.8kor is megszoptatom.

ha tudsz több szopit beiktatni, akkor próbáld meg.

2011. márc. 18. 18:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha mostanában kezdi gyakorolni az átfordulást, attól lehet éjszakai kelés, meg a fogak mozgolódásától is, sajnos sokszor az ébredéseknek nincs köze az evéshez, a szegény anyukák meg ilyenkor kezdenek el pótlást adni. Hét kiló a bébi, tehát nem éhezik! Meg annak amúgy is a legjobb mércéje a kakis-pisi pelusok száma.
2011. márc. 18. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!