Hogy változtassunk? Etetésben kérnék segítséget.
(részletek lent)
Figyelt kérdés
11 hónapos lányom eddig hajnalban cicizett, de most át kellett térnünk a tápszerre. Viszont míg melegítem a tápszert, kislányom nagyon sír, míg amikor cicizett, akkor azonnal "ugrottam" Lenne ötletetek, hogy tudnám megoldani, hogy nem kelljen annyit várnia? (este előre odakészítek mindent)Köszönöm a válaszokat!
2011. máj. 26. 22:10
1/10 anonim válasza:
Mi egy szobában alszunk. Amikor hajnalban 6reggel neszez, én már pattanok is, gyorsan megcsinálom a tápot, és mire rendesen felébred, és állva vár, addigra beérek -bőven. Ő nem sír rögtön, sőt, kifejezetten vidáman ébred.
De ha másképp nem megy, vidd ki magaddal a konyhába, és közben nyugodt hangon meséld el Neki, mi történik éppen -azaz tanítsd arra, hogy kicsit várnia kell.
Csak nyugi, meg fogja szokni, nagylány már :)
2011. máj. 26. 22:16
2/10 anonim válasza:
hajnalban 6reggel = hajnalban /reggel
3/10 anonim válasza:
Én úgy szoktam csinálni, hogy előre forralok vizet egy napra. Ha kihűlt egy ásványvizes üvegbe beteszem a hűtőbe. Ha kell akkor csak kiveszem, kiöntöm a kellő mennyiséget és tűzhelyen gyorsan megmelegítem.
Csináld úgy hogy az üvegbe kiméred előre a táp mennyiséget, és mikor kell akkor gyorsan megmelegíted a kimért vizet is és kész. Kb 2 percet vesz igénybe. :)
4/10 anonim válasza:
B-terv: hajnalban már ne egyen úgy, hogy visszaalszik utána, csak amikor már fölkel. :)
2011. máj. 26. 22:17
5/10 anonim válasza:
sajna erre nem nagyon van megoldas szerintem. max ha addig mig melegited a tapszert a kezedbe tartod. addig mig nem erti hogy varjon picit az kb.masfel, 2 eves kora korul lesz addig sirni fog mert o igy tud beszelni es surgrtni teged! ez van. remelem masnak esetleg van otlete ,arra en is kivancsi lennek. masfel evesemmel ugyanez a gondom.
2011. máj. 26. 22:19
6/10 anonim válasza:
Mi bébivizet veszünk (Vivien a Tescoban 110Ft / 1,5l, szerintem ez a legolcsóbb) van hőfokszabályzós cumisüveg melegítőnk [link] ebbe belekészítem a cumisüvegben a kellő mennyiségű vizet és így éjjel nem kell öntögetni, melegítgetni egyéb módon. Csak a tápszert kell belemérnem és kész. Most lesz 16 hós és még mindig kell éjjel kelnem hozzá, mi ezt tudtuk kitalálni, hogy minél gyorsabb legyen. Amíg 2-szer evett, addig 2 üvegbe mértem ki a vizet és csak bele kellett tenni a melegítőbe, álmosan még nekem az is macerás volt, hogy méregessem, hogy hol a csík az üvegen. Meg én a tápszert is műanyag dobozban tartom, abból egyszerűbb adagolni is.
2011. máj. 26. 22:24
7/10 anonim válasza:
22:24-es vagyok. Egyébként mostanában valóban nem sír már, ahogy felkapcsolom a konyhában a villanyt, gondolom látja a fényt és vár. Nem is gondoltam bele ebbe igazán, csak itt feljebb olvastam.
2011. máj. 26. 22:28
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A tápszert én is bekészítem a vizet is, és a melegítőt is... Kézbe azért nem veszem, mert ilyenkor még "kómás" el is szokott aludni hami közben. Picit megnyugtat, hogy nem csak én szembesülök ezzel, mint probléma. Ha találok valami megoldást, azonnal leírom.
2011. máj. 26. 23:11
9/10 anniebianca válasza:
Na most biztos meg leszek kövezve, de én bizony este elkészítem a tápszerét, beteszem a hűtőbe, reggel 40mp a mikroba és kész! Anyu a csecsemőosztályon dolgozik, ők is előre elkészítik és hűtő,és még egy baba se panaszkodott.
2011. máj. 27. 15:11
10/10 anonim válasza:
MIERT LENNEL MEGKOVEZVE? a tapszeres doboz azt irja hogy nem melegitheto ,azert nem keszitettuk el elore.jo hogy irtal legalabb kiprobalom en is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!