Cipőügyben kérnék segítséget?
Figyelt kérdés
találtam a kislányomnak a vaterán az auchanban kapható in extenso baby cipőt.belül bőr.8000 ft az eredeti ára.szerintetek milyen lehet meg merjem neki venni?előre is köszönöm2011. szept. 17. 21:05
1/6 anonim válasza:
Próba nélkül ne vegyél cipőt, én már megjártam, nem lett jó :(
2/6 anonim válasza:
Ha az Auchanban próbáltátok a lábára és jó volt, akkor vegyed. Ha nem, akkor ne!
Látatlanba cipőt soha! :)
3/6 anonim válasza:
Hat en nem csak latatlanba, de hasznaltan sem vennek cipot. Nem lehet ugy kimosni, mint egy ruhat, raadasul akarmilyen jo legyen benne a talpbetet, az mar az elozo gyerek talpahoz idomult, ami torheti a talpat.
4/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.nem használt,új a cipő és nem láthatatlanba vennénk hanem felpróbálás után,így van megbeszélve. a minősége miatt kérdeztem,mindenki azt mondja ha 7000 ft akkor olyan rossz nem lehet.ezért voltam tanácstalan.
2011. szept. 18. 21:25
5/6 anonim válasza:
Hát nem t'om.Ez ugye 'Auchan-os saját márka',hááát...
Ha már adsz egy cipőért ennyit,akkor pl a DrLeo cipők is ebben az árban vannak és az tuti baba láb barát.Vagy teszel kicsit hozzá és veszel pl Elefantant.Tehát szerintem inkább olyant vegyél,ami erre van szakosodva.
6/6 A kérdező kommentje:
köszi.amúgy nem 7 ezer annyi az eredeti volt az eredeti ára.a mostani 3ezer.na ezért gondolkoztam rajta:)
2011. szept. 18. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!