Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit lehet csinálni az olyan...

Szamo77db kérdése:

Mit lehet csinálni az olyan babával, aki jóllakott, tisz- tába tették, egészséges, mégis szünet (és ok) nélkül ordít?

Figyelt kérdés

#ordítás #ok nélkül #lilára üvöltött fej
2012. febr. 5. 19:36
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%

14, 16 és 19-es vagyok.

Engem is érdekelne, hogy miért akarsz erről a témáról beszélgetni. Érdemben nem tudok hozzászólni, mert már legalább 562-szer leírtam, hogy egy baba NEM sír ok nélkül.

A WC-s sztori pedig szerintem nem a témához vág. Sőt, szerintem elég beteg, hogy ezeket a dolgokat ide leírod, főleg, hogy ezt a fórumot kisbabások nézik többnyire... Ha kisbabás rémhírek érdekelnek, akkor ráguglizok (bár nem érdekelnek ilyen dolgok), nem kell hogy ilyeneket ossz meg.

És egyébként is, milyen válaszokat vársz erre? Szörnyülködést, uramistenezést vagy mit?

Hogy mit szólok a kér sztorihoz? Annyit, hogy szomorú, hogy ilyen vadállatok vannak, mást nem tudok.

2013. jún. 27. 19:07
 32/36 A kérdező kommentje:
Ma olvastam, hogy egy néhány hetes csecsemő sírását a volt kommandós apja nem bírta elviselni és úgy vágta fejbe, hogy a baba agya darabokra szakadt! Ez persze csak a boncolásnál derült ki! Erről muszáj beszélni!
2013. júl. 15. 19:39
 33/36 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező, miért nem reagálsz az előző kommentekre? Miért nem válaszolsz arra, hogy miért akarsz állandóan ilyen dolgokról beszélgetni? Mert muszáj beszélni róla? Ennyi?!

Nem, nem muszáj beszélni róla. Miért lenne muszáj? Élvezed, hogy erről olvashatsz, írhatsz? Vagy esetleg meg akarod oldani a problémát? Ha ez helyzet, akkor sajnos nem tudsz mit tenni. Mindig voltak, vannak és lesznek elmebeteg emberek, akik brutális dolgokat tesznek. Ezen nem tudsz változtatni. A megoldás az lenne, hogy az ilyen kattantataknak ne legyen gyerekük. De ezt ugye nem lehet szabályozni...

Szóval az lenne a legjobb, ha leállnál. Persze a "normális" emberek már valószínűleg törölték a figyelőjükből a kérdést, de ha valaki mégis idetéved, az csak szörnyülködik és szerzel neki pár sz*r órát vagy akár napot...

2013. júl. 22. 14:02
 34/36 A kérdező kommentje:
Nos, azért kezdett érdekelni ez a kérdés, mert nekem sajnos nem adott a sors vagy az Isten gyereket. És nagyon hiányzik! Annyira tudnám szeretni, megpróbálnék erőm szerint mindent megadni neki. De nekem nincs. És aki kap a sorstól, az megöli, kegyetlenkedik vele. Több történetet nem hozok, de ezt muszáj elmondanom! A kismama otthon, a WC-ben szült és ahogy a baba világra jött, fejjel lefelé a WC-kagyló vizébe merült a kis feje. Az "anya" annyit nem tett meg, hogy a lábánál fogva kiemelje, hogy levegőhöz jusson a szerencsétlen. Ott fulladt bele a baba a WC-kagylóba! Nekem meg nincs, pedig én szeretném, foglalkoznék vele. Minden szabad időm az övé lenne! Gondoljatok bele, úgy fogok meghalni, hogy egyszer sem volt kisbaba a karjaimban! Örüljetek, hogy nektek nem ilyen sors jutott! És akkor téma lezárva, nem írok ide többé semmit, bármilyen szörnyűséget hallok, látok, olvasok! Minden jót nektek!
2013. júl. 27. 21:19
 35/36 anonim ***** válasza:
100%

Megint én vagyok...

Nagyon sajnálom, hogy nem lehet gyereked, tényleg. De akkor sem értem, hogy miért kell a kismamákat ilyen szörnyűségekkel traktálni. És neked sem lesz jobb ettől, hogy ilyenekkel foglalkozol. Ha valóban tenni akarsz a gyerekekért, akkor legyél nevelőszülő például. Most persze ez csak egy hirtelen ötlet, de ezzel sokkal többet tennél az olyan sorsú gyerekekért (is), akiket a szüleik nem akartak...

2013. júl. 28. 18:43
 36/36 anonim ***** válasza:
100%
te egy elmebeteg allat vagy,aki ebben talal elvezetet hogy ilyeneket irogat ide.
2013. dec. 22. 20:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!