Mennyit kell foglalkozni egy 8 és fél hetes babával?
Úgy értem,amikor ébren van és nem alszik mindig foglalkozni kell vele?Akkor a házimunkát,főzést,mosást,takarítást mikor csinálja meg az ember?
Lehet,hogy hülye kérdést tettem fel,de azért érdekel,mert családom nagyjai azt mondják nem kell állandóan tutujgatni,bezzeg,amikor ők jönnek,állandóan kényeztetik,aminek utána én iszom a levét.
Ti hogy foglalkoztok a babáitokkal?Beszéltek hozzá vagy énekeltek?Mit kell csinálnom?
Csak csatlakozni tudok az előttem szólóhoz,sajnos az élet nem áll meg,vidd magaddal abba a lakásrészbe ahol épp vagy,a hordozó tökéletes erre,és mindig beszélj hozzá,e ttől a kezed járhat,és nem kell feltétlenül felvenni,mert az sem jó ha megszokja,hogy ahogy felébred karba van.Többször oda szoktam menni,megsimogatom a kis buksiját,és puszilgatom, de próbálom elvégezni a dolgom.
Boldog babázós napokat!
Szia!
nekem is ez volt a gondom, nem tudtam, hogy eleget foglakozok-e vele. De én a hordozót választottam és ha nem tudok mellette lenni, kitaláltam egy egész jó dolgot. Előre hajtottam a hordozó fogóját és befőttes gumival rátettem egy babakocsra való hosszú játékot. Remélem tudodmire gondolok, másképp nem tudtam megfogalamzni, nem tudom a nevét. A 7 hetes kisfianm nagyon örült neki, előtte meséltem neki és mutogattam a figurákat, mikor otthagytam még 20 perc múlva is azokra mosolygott. Közben pedig tudsz hozzá beszélni is, biztos nem fog unatkozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!