Télen ha nincs a baba levegőn mert nem tudom a saját egészségügyi problémámból eredően megoldani abból lehet baj? Étvágya jó és jókat is alszik.
Ne aggódj, nem lesz baj.Esetleg szellőztess többször.
Mi se sokat voltunk kint tavaly télen, nem lett gond, most 15 hónapos és 1-2 laza náthánál még nem volt nagyobb baja.
Kedves 11.49-ES válaszoló!
De igenis van , hogy nem tudja kivinni a gyereket valaki. Például , ha apuka külföldön dolgozik vagy messze és ritkán jár csak haza és nincsewnek nagyszülők , sem barátok. És még egy dolog : Nem mindenkire meri rábízni egy anya a gyerekét , még egy rövid sétára sem.
A kérdésre válaszolva: Nálunk is volt , hogy egy hétig sem voltunk levegőn , amikor kicsik voltak a gyerekek , mert napokaon keresztül erős szél volt. Semmi bajuk nem volt , egészségesek. Ebben az hideg időben pedig nem is igazán jó, ha kivisszük a gyerekeket, legalábbis ez a vélenyényem. Nekünk muszáj kimenni , mert menni kell a nagyobbakért oviba , iskolába , de már tegnap is mínusz kilencfokban a lányom végig üvöltötte az utat , mert annyira fázott , pedig rengeteg ruha volt rajta+takaró.
Nekem 4 éves, 3 éves és 3 hónapos gyerekeim vannak. Oviba nem mennek már 1 hónapja, mert mindent összeszedtek és hozták haza.
Ebben a hidegben mi sem megyünk ki.
A pici szobájában lekapcsoltam a fűtést, felöltöztetem, bundazsák stb...és a babakocsiban,nyitott ablaknál alszik 2-3 órákat is.
A szobában ilyenkor 9-10 fok van,.
Kedves kérdező, ha van lehetőséged. így nyugodtan levegőztetheted a babádat, de ha nincs akkor sem lesz baja.
Ilyenkor a fénynek nem sok haszna van (D vitamin szempontjából)
Jó egészséget!
Szerintem sem sokat számít D vitamin szempontjából, hogy kiviszed-e. Télen van hogy hetekig felhős az ég, mégis felnőnek a babák. Ha meg süt a nap, akkor max az orrát éri meg az arcát ha épp úgy fordul a babakocsi.
Ettől függetlenül nekem is van egy kis hasonló fóbiám, így mikor nem jutottunk ki sokáig, akkor felöltöztetve napoztattam nyitott ablaknál mikor besütött a nap.Így legalább a hajas fejét, kezét is érte a nap. Biztos nektek is van egy ilyen fekvésű ablakotok, ahová besüt néha a nap. Persze ez nem -10-ben volt, csak 0 fok körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!