Van olyan idő meghatározva, ameddig otthon kell maradni a babával?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Július 10-ére vagyok kiírva a harmadik gyermekemmel szülésre. A kérdésem az lenne,hogy van olyan idő törvényileg, amíg kötelező otthon maradni a babával? Azért kérdezem, mert szeptembertől viszont kezdhetnék az új munkahelyemen.
2012. febr. 2. 10:32
11/13 A kérdező kommentje:
Moira: Természetesen tudják, de ennek a törvényi hátterének nekem kell utána néznem. Így is, úgy gondolom elég nehéz munkát találni, és az maga, hogy egy munkáltató vállalja, hogy egy 3 gyermekes, frissen szült kismamát foglalkoztat, szerintem nagyon becsülendő, talán soha vissza nem térő alkalom. :(
2012. febr. 2. 11:17
12/13 anonim válasza:
Szerencsés ember vagy, hogy a nagyszülő tudja vállalni a gyerekeket (a szó legnemesebb értelmében és őszintén gondoltam) :)
Nagyon sok sikert és kitartást kívánok!
13/13 anonim válasza:
Hát nem irigyellek! Sok sikert kívánok neked és remélem azért sok időt tudsz majd tölteni a gyerekeiddel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!