Hogyan becézitek babátokat? Természetesen nem a nevének a becézésére gondolok.
Figyelt kérdés
Én pl. ilyeneket is szoktam neki mondani: csuti, mazsolám, csibém...stb2012. jan. 31. 16:21
21/26 anonim válasza:
bébi,baba,bogyóka,bébibogyó,dedi
22/26 anonim válasza:
bóca, tücsök, muci,anyacsillagvirágszála, törpi,
ha rossz akkor Lujza, ha jó akkor Géza :)
23/26 anonim válasza:
Legtöbbször Manci, de volt már hiszti Maris és dunci(ka) is. Kisebb korában még a Jenôke is menô volt.
24/26 anonim válasza:
Tündértulipán, tünderoroszlán, gyagyás tódi
Anyósom hívja olykor Löőb Böskének amikor egyik pillanatban még nevet a másikban meg vonyít.
Mellesleg fiucska....
25/26 Gustine válasza:
A nagy fiam (6 éves) Csimóta, Csimotító volt. Most már nem szólíthatom így, azt mondja: Anya csak úgy szólíthatsz, hogy Csongor vagy Aranyom. :-)
A kisebbik fiam (2,5 hós) Bambuc, Bambuckó.
26/26 anonim válasza:
Mikor megszületett nem állt a számra a neve, pedig nagyon én akartam azt a nevet, igy lett Kis Koma, sokáig. Aztán töki, babuskám, csillagom, gyémántom, gyönyörűm, szemem fénye,aranyom, husikám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!