Hogyan becézitek babátokat? Természetesen nem a nevének a becézésére gondolok.
Figyelt kérdés
Én pl. ilyeneket is szoktam neki mondani: csuti, mazsolám, csibém...stb2012. jan. 31. 16:21
11/26 anonim válasza:
Bababa, kisördög, mazsika, mazsibazsi, töki, hapsikám, superman (mert úgy született hogy egyik keze előre volt nyújtva a feje mellett:) ))
13/26 anonim válasza:
Cunci, Mucul, Manó, Nyussz-mussz, Macus, + ami hirtelen a számra jön.:-D Imádom őket becézgetni (9 hós ikrek)
14/26 A kérdező kommentje:
Jujjj vannak köztük nagyon viccesek....Nyomom ám a zöld kezecskéket mindenkinek :)
Viccesen olvasom sorban a 4hónapos babócámnak és igencsak mosolyog.... Köszi az eddigi válaszokat
2012. jan. 31. 17:26
15/26 anonim válasza:
A superman-nak nyomtam egy zold kezecsket. Nem birom abbahagyni a nevetest. :)
Kisfiam: kistigris, csillagom, kuglofom, hurka-burka (ezt meg ujszulott koraba mondogattam amikor nagyon husis es hurkas volt a combja).
16/26 anonim válasza:
babám,nyunyika ezt általában mikor nyűgös akkor olyan kis nyunyika :)hurka-gyuri,vigyori panka pedig kisfiú a drágám,de mindig ez jön a nyelvemre :)amúgy legtöbbször a nevén szólítjuk
17/26 xStefix válasza:
manci, manó, cicus, cun(c)i, csimbusz, csajos, nyuszifül, bébibogyó, babaláb, cicavirág, hisztigép, csalafinta palacsinta
18/26 anonim válasza:
9hónapos kisfiú:
Töki,Töfike,Babuci,Buksinyuszi,Bucifej,Pöttöm,Apróság,Maszat,Drágaság,Picikém,Husinyuszi,
Anyukám így becézi :Kis Dömdödöm,Gyönyörűm,Manócska,Törpike
Anyósomék: Picur,Prücsök
19/26 kíváncsicska válasza:
Én elsősorban Pöttynek
Férjem Babóka
Anyósom Babó
Apósom a nevén szólítja (Mira)
Anyuék Tündérvirág :)
20/26 anonim válasza:
Pukcsi Julcsi,cuna virág,Mincike,Sajti Pajti,Kóci,Zsírmány,Toka Tulajdonos,Hiszti Gép (10 hónapos kislány) :)Nagyon jó a kérdés végre vmi szívmelengető!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!