Ha van valakinek tapasztalata a BO-GI PELL Pelenka Mini-ről. Most még csak nézelődök, hogy hol érdemes olcsó, de jó pelenkát venni? Természetesen más jó tapasztalatokat is elfogadok.
25 hetes kismama vagyok.
Köszönöm a válaszokat!
Ha jól emlékszem, akkor terhesen vettem egy 12 darabos mintacsomagot. És azt vittem be a kórházba. Mikor levittem a csecsemősöknek, azok kiröhögtek, hogy baromi nagy a gyerekeimre (ikrek) és más gyerekre is. Pedig a legkisebbet vettem. Aztán hozattam be pamperst, a legkisebbet, az már jó lett. Kisebb is volt, mint ez a másik.
Ha olcsóbbat akarsz, próbáld majd ki a dm-es pelust, állítólag jó. A következő már nekünk is az lesz, hogy kicsit spóroljunk.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Akkor a Baby Love-ot fogom venni. Szép napot Nektek!
Egy 25 hetes kismama
szia!
tényleg a legvacakabb pelust nézted ki..:)a méretezése sem jó és a minőség is igen silány....Én pampers párti vagyok az vállt be eddig,most kaptam rokontól lidl saját márkás pelust,és nagyon bevált az is!áttérek rá szerintem én is db-ja 34 ft ra jön ki ami igen jó ár...én ajánlom próbáld ki!a dm-s pelust én azért nem mondom mert tényleg nem rossz viszont pár forinttal olcsóbb csak mint a pampers sőt jártam már úgy,hogy drágámra jött ki darabja!
itt egy jó link ahol tájékozódhatsz pelus ügyben: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!