Hol olcsóbb tápszert venni recept nélkül?
Patikákban vagy drogéria és más üzletekben?
Köszi a segítséget!
Lehet kapni HA-sat is recept nélkül, csak drágább.
Kb. egy hetes volt a kisfiam, amikor nagyon úgy tűnt, hogy nincs elég tejem, a férjem késő este rohant az ügyeletes patikába tápszerért, recept persze nem volt, és HA-sat kaptunk. Aztán végül szerencsére nem volt rá szükség.
5 hónapos és a gyermekorvos azt mondta, hogy most már váltsunk a Milumil HA 6+-os tápszerre.
Egész hónapra adott 1 dbról receptet ... most már nincs rendelése, mivel szabadságra ment. Helyettest meg nem írtak ki.
Dm-ben láttam, csak nem tudom mennyibe kerül ill., hogy a patikában teljes áron mennyibe adják.
Ráadásul HA-pép-et írt még fel, abból is a Milumi Vaníliás pépet. JA és ebből is egy db receptet adott ... Ebből nem láttam sehol sem, csak a kisebb nem HA-s kategóriát. :|
H.A. tápszert én is receptnélkül kaptam először, utolsóhoz hasonló eset.. csak 2 hetes volt és nekünk sajnos kellett is.
drogériákban lehet kapni 1-es tápszert is, de nem H.A. egyik sem.
Én Rossmann-ban szoktam venni mostanában, már 3-ast használunk és akció nélkül ott a legolcsóbb a mi márkánk. Persze, ha valahol van akció, akkor ott veszem meg.
Beba Pro-t veszek és ez alapból jó drága, de eddig max 200 Ft volt a különbség, ha máshol vettem. (Kivéve egy balesetet, mikor vasárnap sikerült gyógyszertárban megvenni és ügyeleti díjat számoltak rá, pedig hiperben volt a gyógyszertár, hivatalos nyitvatartással)
Mekkora a babád? Milyen tápszert adsz neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!