A milumil ha start optima tápszert lehet-e recept nélkül kapni, és ha igen, mennyibe kerül? Vagy azt mindig a gyerekorvos írja fel?
Rossmannban láttam azthiszem és valóban drága, olyan 2500 ft körüli összeg rémlik.
Mondjuk én amikor írattam, akkor is 2250-ért adták a gyógyszertárban.
Írass egyszerre több dobozzal ha kell, vagy kérdezd meg a gyerekorvost, nem írna-e fel sima Milumil Startot.
Ezért én receptre 965 ft-ot fizettem és ez 900 grammos.
Ha nincs tejérzékeny a családban, akkor nem indokolt a hipoallergén tápszer a babánál sem.
Ha felírja nektek, akkor azért csak 1 dobozzal válts ki és nézd meg, hogy beválik-e egyáltalán.
7 hós, makk egészséges tápszeres kislány anyuja :)
Köszönöm szépen a válaszokat, utána fogok járni az árának.Receptre is 2300-ért veszem, szóval ha nincs nagy különbség, nem iratnám ki, mert a gyerekorvosunk ezt is szájhúzogatva írta ki. De akármit csinálok, nem elég a tejcsi. Szerencsére fejlődik rendesen, de valami miatt van amikor nem lakik jól. Néha már a teljes kétségbeesés határán állok. :-(
Na mindegy, még egyszer köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!