Hihetetlen?! Akinek nem alszik éjjel babája próbálja ki!
8 hós kisfiam 3 hós kora óta nem aludt, éjjelente óránként kelt, és reggel fél 6-kor kukorékolt. Állandóan kérdeztem itt is, hogy ki mit tanácsol! Próbáltam már mindent, homeós fájdalom csillapítót, germicid c kúpot, mert azt hittem foga miatt van.
Apa tanácsára vettem levendula illóolajat, és két napja azt párologtatom a szobájába. Teszek a radiátorra egy zsepi darabra kb 10 cseppet, aztán ha lefeküdt, oda teszem az ágyába, nem olyan közel a fejéhez, mert túl tömény lenne.
A lényeg, hogy 2 napja úgy alszik, mint a bunda, inni is csak 1-szer kelt fel, és szopizni is csak egyszer!
Remélem továbbra is beválik, de gondoltam megosztom másokkal is, hogy próbáljátok meg. 300 Ft-ért vettem az olajat a piacon. Már csak ezért is megéri kipróbálni!
Nincs olyan recept, ami mindenkinél beválik.
Még arra is lehet figyelni, hogy vannak csak illatosított olajok, ezek általában olcsóbbak, és vannak az eredeti illóolajok, ezek jobban hatnak.
A citromfű is nyugtató és fertőtlenítő hatású, kisebbeknek inkább ezt ajánlják, mint a levendulát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!