Hihetetlen?! Akinek nem alszik éjjel babája próbálja ki!
8 hós kisfiam 3 hós kora óta nem aludt, éjjelente óránként kelt, és reggel fél 6-kor kukorékolt. Állandóan kérdeztem itt is, hogy ki mit tanácsol! Próbáltam már mindent, homeós fájdalom csillapítót, germicid c kúpot, mert azt hittem foga miatt van.
Apa tanácsára vettem levendula illóolajat, és két napja azt párologtatom a szobájába. Teszek a radiátorra egy zsepi darabra kb 10 cseppet, aztán ha lefeküdt, oda teszem az ágyába, nem olyan közel a fejéhez, mert túl tömény lenne.
A lényeg, hogy 2 napja úgy alszik, mint a bunda, inni is csak 1-szer kelt fel, és szopizni is csak egyszer!
Remélem továbbra is beválik, de gondoltam megosztom másokkal is, hogy próbáljátok meg. 300 Ft-ért vettem az olajat a piacon. Már csak ezért is megéri kipróbálni!
UH! Nekem 3 éves a lányom, mióta megszületett, azóta nem aludtam át egy éjszakát sem.
Én is ki fogom próbálni!
Köszi a segíséget!
Remélem másnál is bejön, vagy legalább nyugodtabban alszik majd a baba tőle!
Ha valakinek sikerül, írja meg, mert nagyon kíváncsi vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!