Másnak is "beszólnak" a gyerekei szemszíne miatt? Ez hihetetlen mennyire idegesítő.
Bocs, előbb elküldtem:)
Még annyit akartam írni, hogy sok mindent nem tudsz ellene tenni, csak annyit, hogy elengeded a füled mellett. Szegényeknek nincs jobb szórakozása. Elhiszem, hogy idegesítő, de minél jobban zavar, annál jobban csinálják. Kitartás, és egyik füleden be, másikon ki:)
Mondd, hogy neked kék a szemed, csak van kontaktlencséd, ami zöldes árnyalatú.
Szegény, egyébként sajnállak, tényleg olyan bunkók az emberek néha :(
A postásra én csak annyit mondanék: "Igen, csak már arra nem emlékszem, melyik is volt" :)))
Vedd poénosan és ők is el fogják nevetni.
Én mindig ilyen hülyeségeket mondok, amikor butaságot kérdeznek.
Ráérnek az emberek. Falun különösen szeretnek a más dolgával foglalkozni, a pletyka lételem. Ha valaki elszellenti magát a kert végében, akkor 3 házzal odébb már mindenki "tudja", hogy a főút közepére f*sott fényes nappal. Ez ellen nem lehet mit tenni, max. annyit, hogy nem foglalkozol vele.
Nem kell mindenkinek megfelelni, csak önmagadnak. Hogy a hátad mögött mit mondanak, az legyen érdektelen a számodra, viszont családilag elbeszélgethetsz egy kicsit erőteljesebben (tanúk nélkül) a főbb sz@rkeverőkkel...
Az emberek azt hiszem már túl sok mindenbe akarnak véleményt nyilvánítani. Olyan dolgokba is beleütik az orrukat, amikben senki sem kérte a véleményüket. De tényleg próbáld viccesen felfogni ezt a történetet, mert máshogy úgy sem lehet.
Nekem az első lányom barna hajú, barna szemű. Én szőke és kék szemű vagyok. Szerinted mennyi megjegyzést kaptam már rá? De nem érdekel, csak nevetek rajta. A postás sztori nálunk is volt a játszótéren, aztán mondtam, hogy igen, nagyon bejön a Rezső (szegény annyira beteg, hogy remeg keze-lába, alig tud írni, biciklizni), csak a férjem meg ne tudja. Na erre mindenki röhögni szokott.
A "vicc" hogy a postások NŐK amúgy itt nálunk (kettő van összesen). Próbáltam én úgy felfogni és vicceskedve válaszolni is de mindig újra és újra előjön. Gondoltam az első gyerek után hogy na majd csak megszokják aztán leállnak ezzel, aztán megszületett a második és mindenki ezt nézegette úton útfélen hogy nahát csak nem ENNEK IS KÉK MARAD A SZEME??? Mondtam hogy de elképzelhető.
Most épp ovis látogatáskor jött ki megint ez a téma hogy nahát a másik IS kékszemű.
És???
Ráadásul a gyerekek is most már így rákérdeztek hogy mi van az ő szemükkel, persze csak annyit mondtam hogy nagyon szép kék a szemük és tetszik a sok bácsinak és néninek.
Ja és a poénkodáshoz: múltkor valakinek azt válaszoltam már mérgemben hogy igen DIREKT ilyen szép kék szeműeket akartunk örökbefogadni. Erre kiakadt a nyanyek hogy ilyennel viccelődök hogy örökbefogadás....
Mondd hogy nem a postás csinálta őket,hanem a tejesember.
Amugy tuti téma vagytok,de fütyülj rá...ezért rühellem a falusiakat. Az én mamámnak is meggyőződése hogy egyszer hallott egy műsort a rádioban ahol a Czeizel arrol bezsélt hogy két valamilyen szinű szemű embernek nem születhet egy másféle szemű gyereke....lehet ezt a műsort hallották ők is:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!