Más is megöregedett amióta szült?
Vitaminpótlás képes kicsit rendbe tenni, esetleg krém csere. (ha olyan a felépítésed, akkor sajna a világ összes kencéje ellenére is csúnyán és korán öregszel, hogy öregednek a szüleid, nagyszüleid?)
Azóta, hogy nem hosszú a hajam, más lett az arcom, végre a koromnak tippelnek, nem 6-7évvel fiatalabbnak(csak azért mert sokan ezt felróják az anyukáknak, hogy rövid hajat hordanak, hát nekem kifejezetten jól áll, nem úgy mint a hosszú hajam, amit két hetente igazíttatni kéne, hogy ne nézzek ki fésületlenül).
Ekcémás kézfejre én egy noname, matchban kapható cora kézkrémet használok(kentem én már mindennel semmi se használt) na ez nagyon szépen rendbe tette, annyi, hogy ha olyan nyugi van itthon, akkor kesztyűt veszek krémezés után, és abban melengetem picit.
Amúgy, egész jól megvan szervezve a reggeli rutinom: kv-mosdó-zuhany(bőrradír, borotválkozok hajat mosok) fogmosás, hajhab és fésű, színezett arckrém, egy egy csík a szememre, spirál, ajakápoló, a hasamra feszesítő krém. A kicsik meg olyan jól elvannak a szobájukban, vagy engem bámulnak, mit csinálok, "krémeznek", a nagy gyógyizni szokott, mert bibis vagyok(anyajegyeim).
41 éves vagyok. Van négy gyerekem, de aki nem ismer az csak azt hiszi, hogy a legkisebb (3 éves) az enyém. A 20 éves lányomra azt hiszik, hogy a húgom, mert többnyire 30 év körülinek néznek.
A férjem 5 évvel fiatalabb, de őt nézik idősebbnek, pedig nem elhanyagolt Ő sem.
Ez szerintem genetika. A 65 éves apukám is 50 év körülinek néz ki.
Én direkt fiatalon szültem. Párom 6 évvel idősebb nálam.
21 éves vagyok kislányom 5 hónapos lesz. Még éppen a diplomámat fejezem be eközben.:) Sokat híztam, de hamar lefogytam szerencsére. Műköröm,műszempilla, szoli, hajfestés...Ha suliba megyek 12-13 cmes platformcipő. Épp úgy nézek ki mint bármely korombeli lány. Épp ezért nem gondolom, hogy a szülés önmagában öregítene. Mivel tudtam hogy kevesebb időm lesz valamennyivel magamra így kitetováltattam a szemöldökömet (előtte festve volt) és néhány kozmetikai kezelést is csináltattam amikor picúrom 3 hetes volt. A különbség az, hogy ha gyerekkel sétálunk akkor lapossarkú!
Mikor 1 hónapja kb egy haverommal beszélgettem az iskolánál az egyik haverja hát enyhén szólva be akart próbálkozni (nem ismertem előtte). Én pedig nevetve megkérdeztem, hogy ,,ez egy randira hívás? kislányom és férjem is jöhet?:D:D::D".
Hát a srácnak kiugrott a szeme...
Még nem tökéletes a dolog. A cicimet nagyon sajnálom, mert megereszkedtek. De még tervben van egy kistesó így még plasztikára áldozni felesleges. A hasamon valóban furcsább a bőr és néhány striát is beszereztem... nemsokára elkezdem a babautániálom-kezeléscsomagot ami bőrfeszesítő és stria eltüntető, mert strandra így nem mennék... Én beleőrültem volna ha 21 éves korom után összeszottyadtam volna tőle...nem is hallottam még ilyet! Akkor féltem volna belevágni és későbbre toltam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!