Mást is érdekel minden téma a babákról, szülésről amióta terhes volt, vagy már van babája? És azóta is érzékeny?
én ugyanígy vagyok! Minden kisbabát örökbefogadnék, nagyon érzékeny vagyok, ha bántanak egy gyermeket, elkönnyezem magam, ha olyan műsort látok, az utcán nézem a gyerekeket.
néha rossz, néha jó érzés, de többször rossz, mert szét aggódom magam
egyébként 10 hónapos a lánykám
Én meg azt hittem, csak én vagyok túlérzékeny ...
Bennem olyan régi emlékek törnek fel, amiket már el is felejtettem, pl. a kórházi gyakorlatokról, hogy XY gyereken milyen szörnyű beavatkozást végeztek :-((
Pont a napokban volt egy ilyen, és azóta azon jár az agyam, hogy miért nem szeretgettem meg jobban azt a kisfiút, akinek végignéztem a nyelőcső - tágitását :-((((
Ki vagyok akadva.
Vagy ha meglátom/hallom a Cerny - mentőautót, ahogy száguld, attól is sirógörcsöt kapok ...
8,5 hónapos a Kisfiam.
LÁtom akkor nem vagyok egyedül.
Olyan borzasztó látni ha egy kis gyerek, baba szenved. A tévében is olyanokat mutogatnak, hogy az szivfacsaró. Rettenetes csak belegondolni, hogy hány kisgyerek nélkülözik ebben a kegyetlen világban. Hogy az olyanokon miért nem segit az állam. A gazdag képviselőknek bezzeg nem szakad meg a szivük az olyanok láttán.
Bárcsak nyernék egyszer nagyon sokat...
Csak irok róla és már a sirás kerülget.
Sokkal empatikusabb lettem, és sokkal fogékonyabb a gyerekekkel kapcsolatos témákra.
A beteg gyerekek miatt én is képes vagyok bőgni, és majd megszakad olyankor a szívem.
A terhesség, szülés, babagondozás mind-mind fontosabb téma lett számomra mióta van gyerekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!