Kiságy-téma. Milyen a jó kiságy? Kivehető rácsú? Leeresztehtő oldalú? Mire kell figyelni?
Nekem leereszthető volt,de ikor 1 éves volt a fiam ki tudta nyitni(PEDIG KÉT KEZET IGÉNYENE ELVILEG...)szerettem nagyo mig pici volt de emiatt hamar kellett másik ágyat venni.Én ha újra lesz baba akkor tuti hogy olyan ágyat veszek ami később kisággyá alkítható.
pl.a leereszthető ágyat megvettem matraal a Brendonba 30ezerért erre ággyá alakíthatót meg baba boltba ugyan enyiért.Most meg vehettem gyerekágyat 23ezerért.Szóval job először nagyobb összeget befektetni de hosszú távra:))
Menk sima natúr fenyű, 4 állasos semmi extra 12E ft volt,2 éves most is kb annyi.
Párom csinált hozzá szintén fából pár ezer ft-ból pelenkázót .
A fiamnak anno kombi ágya volt, bútorlapból, na az egy bóvli volt, ja és 11 éve került 15E ft-ba:-(((
Szia!
Én is mindenképp az átalakíthatósat ajánlom, hosszú távon jobban megéri!
Amit tanácsolni tudok: semmiképp ne vegyél görgőset, mert ahogy a baba elkezd aktívkodni, ide-oda mocorog vele. Ami még jó, ha a 2 keskenyebbik széle tömör, így maga az ágy szerkezete is biztonságosabb.
nekünk ilyen van, barna a bababúor azért választottuk ezt, akkor még csak 10.000.- volt. teljesen meg vagyok vele elégedve, majd a kistesónak eltesszük, meg se látszik, hogy ,5 éve használjuk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!