Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kiságy-téma. Milyen a jó...

Kiságy-téma. Milyen a jó kiságy? Kivehető rácsú? Leeresztehtő oldalú? Mire kell figyelni?

Figyelt kérdés
2011. máj. 16. 20:33
 1/7 anonim ***** válasza:

Nekem leereszthető volt,de ikor 1 éves volt a fiam ki tudta nyitni(PEDIG KÉT KEZET IGÉNYENE ELVILEG...)szerettem nagyo mig pici volt de emiatt hamar kellett másik ágyat venni.Én ha újra lesz baba akkor tuti hogy olyan ágyat veszek ami később kisággyá alkítható.

pl.a leereszthető ágyat megvettem matraal a Brendonba 30ezerért erre ággyá alakíthatót meg baba boltba ugyan enyiért.Most meg vehettem gyerekágyat 23ezerért.Szóval job először nagyobb összeget befektetni de hosszú távra:))

2011. máj. 16. 20:38
 2/7 anonim ***** válasza:

Menk sima natúr fenyű, 4 állasos semmi extra 12E ft volt,2 éves most is kb annyi.

Párom csinált hozzá szintén fából pár ezer ft-ból pelenkázót .

A fiamnak anno kombi ágya volt, bútorlapból, na az egy bóvli volt, ja és 11 éve került 15E ft-ba:-(((

2011. máj. 16. 20:39
 3/7 anonim ***** válasza:
nekünk is sima fenyő van, 3 állásos. teljesen elégedett vagyok vele.
2011. máj. 16. 20:50
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is mindenképp az átalakíthatósat ajánlom, hosszú távon jobban megéri!

Amit tanácsolni tudok: semmiképp ne vegyél görgőset, mert ahogy a baba elkezd aktívkodni, ide-oda mocorog vele. Ami még jó, ha a 2 keskenyebbik széle tömör, így maga az ágy szerkezete is biztonságosabb.

2011. máj. 16. 21:29
 5/7 anonim ***** válasza:

[link]

nekünk ilyen van, barna a bababúor azért választottuk ezt, akkor még csak 10.000.- volt. teljesen meg vagyok vele elégedve, majd a kistesónak eltesszük, meg se látszik, hogy ,5 éve használjuk :)

2011. máj. 16. 21:40
 6/7 alaszka ***** válasza:
Ha jó alvó babád lesz, akkor jó a hagyományos rácsos is, viszont az én babám, és még sok más ismerősömé nem maradt meg a kiságyban, csak abban, ami közvetlen a ti ágyatok mellett van, és nincs köztetek ágy. Ha gyakran kell hozzá ébredned, akkor neked ez a legkényelmesebb. Lehet már kapni ilyen baba-mama ágyat, de azok drágák, nekünk a férjem egy hagyományosat alakított át, levettük a rácsát, pont az ágyunkhoz illesztettük. Én most várom a másodikat, de nála is így lesz, ha már tud mászni, akkor meg ott a járóka, ha nem akarod, hogy kijöjjön. Az én kislányom egyszerűen csak így szokott a kiságyba, előtte pár méterre volt tőlünk, ráccsal, na addig egy éjszakát nem aludtunk...
2011. máj. 16. 22:01
 7/7 alaszka ***** válasza:
nincs köztetek rács- ezt akartam írni :))
2011. máj. 16. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!