Változott valami a habtapi téma körül?
2/4 vagyok
Mondjuk a szőnyegben meg mindenféle láthatatlan atkák meg mit tudom én mik nem ragadnak meg. Na az se egészséges. A habtapit könnyebb tisztítani ilyen szempontból. ÁÁÁ lehetetlen dönteni.....
Én megpróbálok logikusan gondolkodni.
Ha valamiről tényleg kiderül hogy ilyen mértékben káros, azt betiltják.A hab tapival ez nem történt meg.Mai napig ott vannak a boltok polcain.Gondolom volt egy ilyen feltevés hogy rákot okoz, bevizsgálták, és kiderült téves risztás volt, vagy valóban volt olyan ami káros volt, és azok nincsenek de azok a fajták amik vannak biztonságosak.
Ennek fejébe mondom azt hogy nyugodtan vegyél, de csak újjat.
Egyik barátnőmnek is már kúszik a picije, ő viszonylag vastagon felöltözteti (vastag nadrág, pulóver, zokni). Náluk sincs padlófűtés, kőpadló és laminált padló van, a játszószőnyegről pillanatok alatt lemászik. Második baba, az elsővel is ezt csinálta, mindkét gyerkőc egészséges, nem fáztak fel emiatt.
Nálunk nagy szőnyeg volt a nappaliban a parkettán, erre még terítettem egy vastag plédet, én is sokat ücsörögtem rajta. Amikor már lemászott róla, én is ráadtam még egy réteg ruhát (szintén tél volt).
Én inkább nem használtam a habtapit (pedig nem sokkal a botrány előtt vettem), így nyugodtabb voltam, bár szerintem is kicsit túl volt ez lihegve.
Én is hallottam erről, de vettem habtapit. Azzal mondjuk nem értek egyet, hogyha valami ilyen káros, akkor betiltanák, ezernyi példát lehetne mondani. Bár a habtapi szerintem pont nem olyan dolog. De a rák egy olyan sajnálatos dolog, a mai világ egyik rejtélye, hogy ahogy mondta egy előző válaszoló, ha mindent elpakolnánk, ami elvileg rákot okoz, nem lenne a gyereknek semmije. Meg nekünk sem.
De az is igaz, hogy mikor már jobban tudott kúszni, sose maradt meg a habtapin. :) A lakást meg nem raktam körbe. Most már mászik, de lent van a habtapi, ha ücsörögve, ülve játszik, nagyon is jó. Sőt mikor tanult állásból guggolni, leülni, jó volt az esésekre (már amikor sikerült ráesnie).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!