Anyukák, akik kengurut (gerinctámaszos) és mei tai-t is próbáltak, melyik a jobb és miért?
Figyelt kérdés
Őszintén szólva nekem van egy nagyon jó kengurum, szeretem, de csak 9 kilóig jó. Az egyetlen előnyét a mei tai-nak itt látom, az 15 kilóig használható, vagy még tovább.
Megnéztem, a szerkezete ugyanolyan, mint a kengurumé, a baba szinte ugyanúgy van benne. A terpesz nem olyan nagy, de nem is viszem benne órákig.
Néztem a neten, óriási különbségek vannak árban is a mei tai hordozók között. Melyik a jó és miért?
2012. jan. 28. 12:12
11/12 anonim válasza:
Meg kéne nézni élőben. Mert ezek a "noname" mei tai-ok gyakran elég rossz minőségűek (gyenge varrás, nem jó anyag, nem elég széles vállpánt stb). Úgyhogy ez így eléggé zsákbamacska.
12/12 A kérdező kommentje:
Ok, köszönöm, ettől tartok én is...
2012. jan. 28. 19:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!