Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik névpárosítás lenne jobb?

Melyik névpárosítás lenne jobb?

Figyelt kérdés
Klotild Helga vagy Klotild Olga? A Helga is és az Olga is tetszik. (Második névnek lenne)
2012. jan. 23. 18:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
bocsi,de nekem nagyon nem tetszik a Klotild név. a helga és az olga viszont szép
2012. jan. 23. 18:29
 2/14 anonim ***** válasza:
Nekem sem nagyon tetszik a Klotild, de ha választani kell akkor a Klotildhoz a Helga jobban illik. Viszont az Olga meg szebb :) Hm-hm nehéz döntés. A Klotild már biztos?
2012. jan. 23. 18:32
 3/14 A kérdező kommentje:
Igen, biztos, ezen a néven fogjuk szólítani is. A dédi után kapja. Csak szeretnénk egy második nevet is neki.
2012. jan. 23. 18:34
 4/14 anonim ***** válasza:
Klotild Helga,ami számomra hangzatosabb.
2012. jan. 23. 18:35
 5/14 anonim ***** válasza:
Klotild Olga - így szerintem jobban hangzik, könnyebb kimondani a "d" után az "o"-t.
2012. jan. 23. 18:42
 6/14 anonim ***** válasza:

Jézusom, szegény gyerek... nem lehetne, hogy a Klotild a második? Nekem erről kapásból a tyúk jut eszembe. (Bocs)

Talán Klotild Helga. Egyértelmű.

Klotild Olga > Klotil Dolga - erre a rosszmájú társai harapni fognak.

2012. jan. 23. 19:20
 7/14 anonim ***** válasza:
0%
vagy klotild klitorisz
2012. jan. 23. 19:39
 8/14 anonim ***** válasza:

Most nem azért, de miért kell leszólni valakinek a névválasztását. Vagyis mit leszólni, gúnyolódni rajta. Esetleg leírod, hogy neked nem tetszik és kész.

Gondolom a dédi vagy nagymama (nem emlékszem pontosan) emléke miatt fogják a kislányt így hívni, neki ez a név jelent valamit, nekik ez tetszik.

2012. jan. 23. 20:10
 9/14 anonim ***** válasza:
A név az amit egy életen át hordoz az ember meghatározó is lehet szóval Klotild???tuti biztos jó döntést fogtok ezzel a névvel hozni?????????
2012. jan. 23. 20:10
 10/14 A kérdező kommentje:
Aranyosan lehet becézni ezt a nevet, büszke lesz rá hogy így hívják. És nem tucatnév legalább :)
2012. jan. 23. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!