Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik névpárosítás lenne jobb?

Melyik névpárosítás lenne jobb?

Figyelt kérdés
Klotild Helga vagy Klotild Olga? A Helga is és az Olga is tetszik. (Második névnek lenne)
2012. jan. 23. 18:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

első vagyok.klotyónak fogják csúfolni

inkább második névnek adnám,ha már mindenképp adni akarjátok.és akkor olga klotild,vagy helga klotild,mindkettő jó

2012. jan. 23. 21:32
 12/14 anonim ***** válasza:
Hogy lehet becézni,mert nem jöttem rá??:))
2012. jan. 24. 08:08
 13/14 anonim ***** válasza:

Istenem, ti felnőtt (???) létetekre annyira rosszindulatúak vagytok ... Kiváncsi lennék, a ti gyerekeiteket hogy hívják, hátha találnánk nekik is valami kis szép becenevet.

Szálljatok már magatokba.

2012. jan. 24. 11:07
 14/14 anonim ***** válasza:

Szerintem úgy lehet becézni, hogy Tilda vagy Lotti.

Amit nem értek az embereknek, hogy miért fáj valakinek, ha más embernek más tetszik. Majd ők megbirkóznak azzal, hogy ha csúfolják a lányukat. Ez legyen az ő dolguk szerintem és ne a "kedves" kommentelőké.

Nekik nem tetszik (nekem sem) így ők nem adják a gyereküknek, de hogy elkezdjék csúfolni...

A gyerekek meg mindent csúfolnak nem csak a Klotildokat, hanem akár a Csillákat is.

2012. jan. 24. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!