Mit csináljak, hogy ne csak az egyik oldalán aludjon? Más babája is csinál ilyet?
Fiam is csak az egyik oldalán alszik + hason, de akkor is a fejét ugyanarra az oldalára fordítja. Ők már önállóan változtatják a pózt, nem maradnak úgy, ahogy te berakod őket :)
Szerintem fognak ők ezen változtatni, itt mi már nem tudunk ebbe beleszólni. Nem rakhatjuk satuba őket :)
Nekem néhány naposan összenyomódott az egyik füle csücske ahogyan mindig azon aludt. Mondtam a védőnőmnek és mondta, hogy támasszam ki. Másikoldalra fordítottam és a hátához tettem egy összetekert kisplédet. Úgy voltam vele ha az is elnyomódik legalább egyforma lesz:D Szerencsére mindkettő normális lett. Valahogy a másik oldalt nem feküdte el így amin eddig aludt pedig szépen visszaállt.
Nekem nyilván az volt a szerencsém, hogy még nem vándorolt össze vissza az áygikóban. Most 4 hónaposan hol kidugja a lábát a rácsok között hol keresztbefekszik a kiságyban....már hiába támasztgatnám. Azóta szerencsére hanyatt fekszik.
A példánkból az szerettem volna kihozni, hogy talán már nem nagyon fogod tudni rávezetni, mert kiskorában könyen megoldható. A gerincre gyakorolt hatását viszont nem ismerem és nem is nagyon hallottam. Talán a védőnődtől több infót tudnál kapni. Végülis neki tudni kéne. nem is értem miért nem mondta magától már az elején, hogy támaszd ki, vagy fordítsd meg. Nekem még terhesen is felhívta a figyelmemet arra, hogy baj ha egy baba csak egy oldalán alszik.
Előző vagyok.
Amúgy kb. 1 hét torna után már minden rendeződött!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!