Eddig altattam a babámat kézben, most úgy gondoltam aludjon el magától az ágyában, igaz hogy sír már kb. l órája. /5 hónapos/Mit tegyek?
Szia. Nekem is volt ilyen gondom. Hagytam hagy sírjon. Sajnos nagyon rossz hallgatni, de muszáj. Nekem is ezt tanácsolták. Sikerült. Néha azért még bepróbálkozik.
Mi most vagyunk 4,5 hónaposak. Sok sikert
Mondjuk vedd ki a kiságyból...
Ez nem egyik napról a másikra fog menni, olvass egy kicsit utána!
Általában 10-15 perc alatt kiderül (nálunk legalábbis), hogy a baba csak harcol az álommanókkal, vagy tényleg arra van szüksége, hogy elaltassam. Ez az ő "nyelvén", ha picit nyekereg, még hagyom, ha elcsendesedik, akkor el tudott aludni egyedül, ha erősebben sírni kezd, akkor nyilván vmi nincs rendben. Volt már olyan, hogy azért nem tudott elaludni, mert betojt miután letettem. Hagytam volna 1 órát a kakis pelusban??? Ez csak egy példa volt, de szerintem az semmiképp sem célravezető, hogy hagyod ordítani magában, egyik napról a másikra. Gondolj csak bele, szegény hogy kétségbe lehet esve, hogy tegnap még anya elaltatott, ma meg ide se dugja az orrát, akárhogy kiabálok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!