Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Eddig altattam a babámat...

Eddig altattam a babámat kézben, most úgy gondoltam aludjon el magától az ágyában, igaz hogy sír már kb. l órája. /5 hónapos/Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2012. jan. 17. 13:27
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
81%

"Néha azért még bepróbálkozik.

Mi most vagyunk 4,5 hónaposak."

na igen, IQ teszt feltétele lehetne az anyaságnak...

2012. jan. 17. 13:47
 12/22 anonim ***** válasza:
84%
ez inkább EQ :) érzelmi intelligencia, lehet matekból nagyon jó :))
2012. jan. 17. 13:50
 13/22 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt nem egyik napról a másikra kell megtenni. A gyereked csalódott, hiszen eddig ez kijárt neki! Te is az lennél az ő helyében:)
2012. jan. 17. 13:57
 14/22 anonim ***** válasza:
70%
igazad van. bár azért egy IQ-sem árt, nem vall nagy észre ha a saját kisbabája "bepróbálkozik" . elképesztő butának kell ahhoz lenni, hogy el is higgye amit állít :S
 15/22 anonim ***** válasza:
73%
én ilyen módszerrel tanítottam meg h magától elaludjon, de soha nem ölben altattam azelőtt és soha nem hagytam eddig sírni (4hós volt amióta végigcsinálom a rituálét, kijövök és ő alszik). Túl éles a váltás,szerintem először altasd úgy h szerzel neki egy alvós állatot/szundikendőt, meg mondjuk egy cumit, és mellette vagy míg elalszik, közösen besötétítettek, bekapcsolod a zenélő forgót, vagy a rádiót/zenét halkra, beteszed a kiságyába, elmondasz egy-két mondatot h aludjon jól, álmodjon szépeket és MELLETTE MARADSZ, simogatod. Ha egy idő után így gyorsan el fog aludni (tehát begyakorlódott) és megszerette az ágyát, az állatkáját, na akkor lehet elkezdeni minden rituálét ugyanúgy betartva kimenni. Ha nagyonsír, pár perc múlva bemész, elmondod a 2mondatot, megnyugtatod az ágyában, kimész.Ha ügyesen csinálod, ráfog jönni, h nem örökre mész el és jössz ha baj van. De előbb szeresse meg az ágyát és kapcsolja össze az alvással. Nem vagy rossz anya, egyszerűen rosszul alkalmaztál valamit! Sok kitartást hozzá és mindig figyeld a reakcióit. Nem kell mindenáron most azonnal megtanítani egyedül aludni, szépen fokozatosan! Menni fog!
 16/22 anonim ***** válasza:
41%

Te nem is vagy anya! Szerencsétlen gyerek. Remélem ez kamú, mert ha nem, nem vagy normális. Van neked szíved?

Remélem ha bajod lesz bezárnak egy szobába, lekötnek az ágyhoz, és hagyják hogy üvölts. Isten barma!

2012. jan. 17. 13:59
 17/22 anonim ***** válasza:
38%
Lehet lepontozni, de ez már végképp veri a biztosítékot. Anya az aki 1 órán keresztül hagyja üvölteni az 5 hónapos csecsemőjét? Mi a francnak szül az ilyen?
2012. jan. 17. 14:05
 18/22 anonim ***** válasza:
75%
Az én fiam 9 hónapos. Még mindig kézben alszik el. Nem hagyom sírni, mondjon bárki bármit. 3 perc alatt elalszik a kezemben, minek kínozzam 1 órán át, csak azért, hogy egyedül elaludjon. Jézusom!
2012. jan. 17. 14:06
 19/22 anonim ***** válasza:
75%

Eddig a lakásban meleg ágyban aludtál?!

Akkor ma éjszaka aludj az utcán egy padon....

Kb ennyire éles váltás szerencsétlen babádnak ez a dolog, remélem átérzed, és a kezedben van már szegénykém :-(

2012. jan. 17. 14:09
 20/22 anonim ***** válasza:
38%

Szerintem valahol hallotta, vagy valaki mondta neki, hogy nem kellene már ölben altatnia, mert "nagy" már a baba, csak épp azt nem mondták el szegény anyukának, hogy hogyan is kell akkor FOKOZATOSAN leszoktatni a ringatós-alvásról a picit.

Attól még lehet, hogy jó anya. (Remélem)

2012. jan. 17. 15:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!