Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Eddig altattam a babámat...

Eddig altattam a babámat kézben, most úgy gondoltam aludjon el magától az ágyában, igaz hogy sír már kb. l órája. /5 hónapos/Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2012. jan. 17. 13:27
1 2 3
 21/22 Esztuka87 ***** válasza:
54%
Felháborító, hogy hagyod sírni a gyerekedet órákon keresztül! De lehet, hogy téged is hagytak, azért vagy ilyen érzéketlen. Gratulálok. Az nem jutott eszedbe, hogy felvedd és megnyugtasd? Vagy bekapcsolj neki egy kis zenélő játékot, amire el tud aludni? Vagy esetleg beszélj hozzá? Amíg az idióta kérdésedet megírtad, már rég elaltathattad volna szegénykét...
2012. jan. 17. 15:31
 22/22 anonim ***** válasza:
De miért nem veszed ki??? Gondolod, hogy ha 1 óra alatt nem hagyta abba a sírást akkor majd ezután abba fogja? Csak még jobban belehergeli magát! Már akkor ki kellett volna venned, amikor 10-15 perc után még mindig sírt. Az én kislányom 9 hós de van hogy másfél órába telik este elaltatni. Olyan is van, hogy tíz perc alatt elalszik. Nagyon változó. De egy ilyen pici babától még nem lehet elvárni, hogy úgy viselkedjen ahogyan az a nagykönyvben meg van írva. Ha ő ilyen kisbaba, érzékenyebb, szüksége van rád, akkor ne tedd ezt vele!
2012. jan. 17. 15:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!