Arra gondoltam, hogy nem adok a babámnak tejet (tehén) amíg szopik. Jól teszem?
Esetleg utána meg kecsketejet. Mit gondoltok?
Most lesz egy éves, nem látom értelmét a tejnek, ha nekem van bőven.
Nem is kell...
Ha nem lesz tejed akkor elég elkezdeni...az enyém 4hóig szopott aztán sajnos nem volt több tejem,majd tápit kapott 1évesen elkezdtem a tejet sima 2.8as tehéntej természetesen forralva...
Kecsketejről nem tudok nyilatkozni....nem próbáltam sosem...tehéntejet is azért adtam tápi helyett mert már sok mindent evett tehát nem csak az volt a hamija...Szerintem ne adj neki semmi más tejet,mert ha az jobban ízlik neki elhagyja az anyatejet,ill könnyebb cumis üvegből innia mint a cicivel dolgozni..tapasztalat:-))
A lehető legjobban teszed!!!!!!!
Amíg van tejed addíg semmi más tejet ne adj!!!!!!
Ez a legjobb neki,használd ki és örülj neki hogy van még...hidd el ő is örül,hisz neki ez a legjobb:-))))
nem is értem ezt a kérdést, ha van tejed mégis miért kéne tehéntejet adnod neki???
az anyatej a babának való, a tehén meg a kisbocinak, csak hát ha nincs anyukának...
vagy velem van a baj, hogy nem értem a kérdésed? :D
A modern orvoslás nem 1 nem 2 hanem 3 éves kor utánra mondja a tehéntejet. Ezért vannak pl. a junior tejitalok 1+ , 2+ éveseknek.
Sztem minél később annál jobb, de 1 év után azért mi is adtunk pudingot, joghurtot és 1,5 év után pedig a tejitalt tejjel keverve.
A kecsketej jobb, mint a tehéntej, mert könnyebb megemészteni így kevésbé tud allergiázni, de semmiről nem maradtál le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!