Anyukák! Mikortól adhatok őszibarackot a babámnak? 5 és fél hónapos (anyatejes),1 hete kóstoltatok vele almalevet ami nem nagyon csúszik azért gondoltam az őszire, hátha.
Nyugodtan próbáld meg. Először egy picit, aztán ha nincs semmi növelheted az adagot. Addig add, amíg szezonális. Utána már csak jövőre lesz.
Enyém is anyatejes és nagyon imádja. A védőnők kicsit későbbre mondják, szóval lehet, hogy lesz aki ellenzi.
nekünk is jobban bejött az őszibarack a picinek, hisz édesebb mint az alma. sokan azzal is kezdik. először csak a levét add, aztán kis pürét és én pl 3ik nap már annyit adtam amennyit elfogadott. szerencsre az én fiam nem volt egy finnyáska és könnyen ment a hozzátáplálás anno.
szerintem nálatok is nagyobb lesz a siker az öszibarival. annyi h mehet tőle a poci kicsit, de attol nem kell megijedni:)
(mert ugye van amelyik kajcsi fogja-van amely meghajta kicsit a pocit, főleg az elején)
Ha 4 nap múlva nincs semmi tünet, ne szenvedj 1-2 kanállal 2-3 hétig. :) Utána, ahogy az előzők közt is van, amennyit megeszik.
Na nem kipukkadásig. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!