Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Májból, szívből, pulykanyakból...

Májból, szívből, pulykanyakból csinálok husilevest, abból adhatok a 8 hós babámnak? Répát, májat kis levet gondoltam.

Figyelt kérdés
Hogy fűszerezzem hogy ne legyen ízetlen? Vagy rakhatok bele nyugodtan borsot is az egészbe,vagy mielött beleraknám,vegyek ki külön belőle a picúrnak?
2010. ápr. 21. 10:11
 1/3 anonim ***** válasza:

Én rakok kevés fűszert a húslevesbe, kiveszem a májat, répát, majd még rakok bele magunknak fűszert.

Ha még nem raktál bele neki fűszert, akkor csak minimálisan tedd, aztán szerintem majd növelheted egy kicsit a mennyiséget, persze egyenlőre ne annyira mint a tieteket.

2010. ápr. 21. 10:19
 2/3 anonim ***** válasza:
Neki fűszer nélkül is ízletes lesz! Sokkal jobb az ízérzékelésük, mint nekünk, akiknek az intenzív fűszerezés és a sok só elrontotta. soha nem azt nézd, neked mennyire ízletes egy bébiétel (nem lesz az!), hanem, hogy a babádnak ízlik-e!
2010. ápr. 21. 10:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Külön főzd meg neki a répát, májat só nélkül és ne a levesből add . neki még nem kell sózni, az előző válaszólóval értek egyet nekik még jó az ízérzékelésük. vnő
2010. ápr. 21. 14:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!