Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen gyakran és mekkora...

Milyen gyakran és mekkora gyerkőcödnek adsz ilyesmiket?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2012. jan. 26. 20:43
 1/9 A kérdező kommentje:
Én szeretem őket mondjuk.
2012. jan. 26. 20:45
 2/9 anonim ***** válasza:
Soha nem veszek ilyeneket,még magunknak sem. Olcsóbb és egészségesebb,amit sütök.
2012. jan. 26. 20:48
 3/9 anonim ***** válasza:
Másfél éves a fiam, kb. 2X evett ilyen péksütiket. Inkább én sütöm meg.
2012. jan. 26. 20:52
 4/9 anonim ***** válasza:

Ha úton vagyunk, és a gyerek "éhenhal", mire hazaérnénk, akkor szoktam ilyesmit venni, pogácsát leginkább.

Amíg gyerek nélkül voltam akkor meg ilyesmi volt a reggelim út közben a munkahelyemre.

2012. jan. 26. 20:52
 5/9 anonim ***** válasza:
2 éves, 1-2x evett pár falatot. viszont rendes péksütit, pl. lekváros buktát szokott enni.
2012. jan. 26. 21:01
 6/9 anonim ***** válasza:
Kb 2 és fél éves kora ota hajlandó megenni a sima pogijukat, nagy küzdelemmel sikerült néhány lekvárosat is megennie (élete során), de a kedvenc a csokis tekercses, amiböl akár hármat is megeszik egy nap. Amugy hetente egyszer uszoda után be szoktunk menni egy kávézoba és ott szoktuk ezeket venni reggeli gyanánt. Most 3 és fél éves a fiam. Nem eszik cukrász sütit, és fagyit is alig (jo esetben egy negyed gombocot nyal el). Én szoktam sütni egy muffin szeru sutit, azt hajlando megenni.
2012. jan. 26. 21:05
 7/9 anonim ***** válasza:

Fornettit. Heti (változó) 0-3 alakalommal (múlt héten pl nem voltunk arra). Ha arrafelé megyünk sétálni 2,5 és 11 hónapos lányommal, akkor a pogácsás nénihez be "kell" mennünk. De max 3 lekváros pogácsa a "nagy" kapacitása, a kicsi nem eszi (max picit majszol belőle).

Nem rossz dolog, a nagy élvezi ha arra megyünk.

Szerintem idővel nem drágább és nem rosszabb mint egy tejszelet vagy túrórudi vagy hasonló. (legalábbis a mi esetünkben).

2012. jan. 26. 22:13
 8/9 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok. Amúgy semmilyen más sütit nem eszik meg. Sem tortát, sem mást. Csak a túrórudit, ezt a "pogácsás nénitől" és esetleg amit a nagyapja néha hoz 2hetente (sajotos pogi) a piacról.

Persze nem is erőltetem a sütiket, édességet, ez pont egy olyan ami ha arra megyünk szinte "rituálé" nála.

(sem tejszelet, sem krémtúró vagy bármi amit sütünk együtt)

2012. jan. 26. 22:53
 9/9 anonim ***** válasza:

Fornettit (túrós, barackos, pizzás) gyakran veszek, mert szereti. Szerintem uzsonnára tökéletes.

Ja, meg a sajtos rudat, aminek szezámmag van a tetején.

2012. jan. 26. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!