Milyen gyakran és mekkora gyerkőcödnek adsz ilyesmiket?
Ha úton vagyunk, és a gyerek "éhenhal", mire hazaérnénk, akkor szoktam ilyesmit venni, pogácsát leginkább.
Amíg gyerek nélkül voltam akkor meg ilyesmi volt a reggelim út közben a munkahelyemre.
Fornettit. Heti (változó) 0-3 alakalommal (múlt héten pl nem voltunk arra). Ha arrafelé megyünk sétálni 2,5 és 11 hónapos lányommal, akkor a pogácsás nénihez be "kell" mennünk. De max 3 lekváros pogácsa a "nagy" kapacitása, a kicsi nem eszi (max picit majszol belőle).
Nem rossz dolog, a nagy élvezi ha arra megyünk.
Szerintem idővel nem drágább és nem rosszabb mint egy tejszelet vagy túrórudi vagy hasonló. (legalábbis a mi esetünkben).
Utolsó vagyok. Amúgy semmilyen más sütit nem eszik meg. Sem tortát, sem mást. Csak a túrórudit, ezt a "pogácsás nénitől" és esetleg amit a nagyapja néha hoz 2hetente (sajotos pogi) a piacról.
Persze nem is erőltetem a sütiket, édességet, ez pont egy olyan ami ha arra megyünk szinte "rituálé" nála.
(sem tejszelet, sem krémtúró vagy bármi amit sütünk együtt)
Fornettit (túrós, barackos, pizzás) gyakran veszek, mert szereti. Szerintem uzsonnára tökéletes.
Ja, meg a sajtos rudat, aminek szezámmag van a tetején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!