Mit tehetnék pici babámmal?
Szerintem konzultálj a gyermekorvossal! Éhen nem fog halni a babád, mert írtad, elég sok mindent megeszik! Akkor add ezeket neki, nem kell máris tejtermékkel tömni! Kaphat gyümölcsöt többször is egy nap, vagy főzeléket is! Tejpép kiváló étel, s ennyi idősen már megeheti.
A párizsi, sajt még nem ajánlott, mert a bélrendszere nincs felkészülve ezek emésztésére. Szerintem ezekkel még jócskán várni kellene. Annyiféle bébiétel van, válogass közülük, illetve főzögess neki!
Elvileg a babatej is 1 éves kor felett adható. De igazad van régen is mindent adtak a babáknak. Örülj neki, hogy ennyi mindent megeszik a babád, legalább akkor tudsz adni neki mit, ha nem kell neki a tápszer.
Én úgy hallottam, hogy kecsketejet is szoktak adni a babáknak, bár ezért most biztos lepontoznak. De régen is adták, nagyim 3 hós korától adta anyukámnak meg a tesóinak és egészségesek. Szerintem próbáld meg, ha tudsz szerezni. De a babatejet is adhatod neki, ha azt néznék, hogy mit lehetne adni "hivatalosan" akkor szegény semmit se ehetne a tápszeren kívül.
Meg a nagyim a tejbegrízt is már 3 hósan adta amit házi tejbe csinált meg jó hígra, hogy tudja a cümisüvegből enni anyukám.
Szerintem kérdezd meg anyukádat, nagyidat, időseket, hogy miket adtak régen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!