Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tehetnék 16 hós babámmal?

Mit tehetnék 16 hós babámmal?

Figyelt kérdés

A kicsim még szopik, de már nem az evésért, csak kényelemből, és nyugtatásért, illetve azon alszik el. Nagy nyűg, mert egész nap és éjjel "rajtam lóg"!

Elvenni tőle nincs szívem. Mit tehetnék, hogy valahogy ne kelljen neki? Már arra gondoltam, bekenem valamivel a mellem, aminek kellemetlen íze van, hátha akkor nem kéri többet.

2009. jún. 6. 13:46
 1/2 anonim ***** válasza:
48%

Na, azt ne csináld. Nekem 3 évig ciciztek a gyerekeim, és nem mondom, hogy túl kényelmes dolog, de azért nem kell túlozni. Ez nekik fontos ahhoz, hogy biztonságban érezzék magukat, szükségük van rá, az egészséges lelki fejlődéshez.

Ha bekened, akkor azzal nagy károkat okozhatsz a kicsi lelkében.

Persze az ellen, hogy egész nap rajtad lógjon, lehet tenni, pl. menjetek kirándulni, sétálni, akkor úgysem jut eszébe.

2009. jún. 6. 13:50
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Éjjel kapjon teát cumisüvegből-és ne engedj neki.Az van, más nincs.Párszor ordít majd-de elfogadja egy idő után.Én már rég nem szoptatok éjjel,még addig elhagytam,amíg a gyereknek nincs annyi esze, hogy kérje.Pihenni kell, nem vagyunk gépek.
2009. jún. 6. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!