Mit tehetnék pici babámmal?
Gondolom, orvossal beszéltél, együtt találjatok valamilyen megoldást, mert a tejtermék tényleg nem jó, sőt a párizsi még rosszabb, ismerősöm dolgozott ott, ahol ezeket csinálják, nem sokat mesélt, de azóta nem eszik párizsit. (én igen, de a babám nem). Szóval ezekre nagyon vigyázz, mert beteg lehet tőle. Muszáj, hogy valamilyen tápit elfogadtass vele, mert neki az a legjobb. Szerintem ha megéhezik előbb-utóbb megeszi, addig adj neki azt, amit ehet. Bébiételből mindent, ami 4 hós kortól adható, plusz az ilyen korban ehető zöldségek, gyümölcsök. Van ízesített tápszer, igaz 6 hós kortól, de az is jobb, mint a sajt, sonka, párizsi.
5 hós babás
3. vagyok, így van, én is hígított tejet ittam, és semmi bajom, de most már sokféle dolog létezik, pl. babatej, ahogy írták.
Kitartást és jó babázást!
Párizsi? Te jó ég! Nehogy baja legyen a babádnak. Régen minden más volt, azóta a tej sem tej, sok minden van benne amiről jobb ha nem is tudunk. (nem a tejre gondolok itt)
Inkább csak a 4 hósaknak valókat kapja szerintem, meg probálkozz még tápszerrel, hátha valami jó lesz. Kérjél ismerősőktől "kostolót" hogy ne keljen egész dobozt venni.
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!