Egyszerűen nem tudok a babámmal sétálni menni, mert amint kicsit is rásüt a nap, már ordít, mit tehetnék?
Mintha én írtam volna a kérdést. Én azon gondolkodtam, hogy napernyőt kellene venni a kocsira.
Ma vettem vékony kis függőnyt, de nem hiszem, hogy túl sokat segíteni fog, mert imád nézegetni és így nem lát ki.
Kis karimás sapkában is gondolkodom, hátha.
Mi mégcsak 12 hetesek vagyunk, így vizszintben fekszik és éppen a legnagyobb szögben éri a nap.
Remélem kapunk hasznos válaszokat:)))))
eleve árnyékos helyet keress.
kertesben laktok? mert akkor nem nagy gond a háznka arra a felére menni, ahovánem süt...és azt írod nem tudod egyirányba tolni...hát én se tudtam, aztán eszembe jutott, hoyg húzhatom is, szóval a kocsi marad én meg fordulok a nap felé és húzom a kocsit, vagyis a kocsi a hátam mögött... nem hülyeség, és gyakran forgolódom, kicsit furán néztek de így nem süt oda a nap.
egyébként ha át lehetne állítani a kocsi tolókarját , akkor sem látod a gyereket ám!!mármint az egyik irányban nem.
Sziasztok!
Vegyetek UV szűrős napernyőt. Minden bababoltban lehet kapni tavaly 3500 Ft-ért vettem. És amíg még nem tűzött erősen a nap és pici volt a kislányom tehát fekvő helyzetben volt a babakocsiban, addig egy textil pelust csiptettem a babakocsi felső részére csipesszel. Így ki is látott a baó és a nap sem tűzte az arcát. 11 hós kislány anyukája
az ernyő sem a legjobb, mert állítgathatod egész úton, de jobb mint a semmi.
tényleg a kocsit nem csak tolni lehet.
Az 1. válaszoló/kérdező vagyok.
Mi is huzogattuk. Mi kb. 2-2,5 órát sétáltatjuk naponta és higgyétek el a mi kocsinkat nem leányálom húzni. Csak csetlettünk-botlottunk vele, mert a kerekei szanaszét mentek. Lehet, hogy a kocsink sem túl jó....
A Duna-parton, meg egyenesen kizárt a húzogatás nekünk.
Én pelust teszek a babakocsira, nem teljesen, hogy ne lásson ki semmit, csak annyira, hogy ne süssön be a nap. Nekem bevállt. Ha nem süt be, akkor meg csak simán felhajtom.
Lesznek még itt gondok, hogy jön a jó idő ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!