Mit csináljak 4,5hós babámmal ha egyszerűen sehol nem marad meg?
Eddig játszott szépen a játszószőnyegén egyedül is,de mióta elkezdett hátáról a hasára forogni,csak addig van el ameddig megfordul,utána sír,vergődik.
Az éjszakát megint nem alussza át,mert valószínűleg jön a foga,ezért kap már mindenféle homeós bogyót.
Nekem már se éjjelem se nappalom,megint úszik a lakás,de ez nem is érdekelne,nagyon aggódom miatta.Normális ez a változás?
Másnál is volt már ilyen?
Sziasztok!
Az a baj,hogy már nem tudok mit kitalálni,ugyanis nálunk nagy nappali van egyben a konyhával tehát bárhol vagyok mindig lát,főzni is úgy szoktam,hogy fölteszem magam mellé a pultra a pihenőszékébe.
Eddig ez nagyon jól működött,mostanáig!
Az én kisfiam is imád áldogálni és ücsörögni ő is elég korán kezdte.Mindenki azt mondja nem szabad még neki,de kérdem én ki az aki kibírja,hogy egész nap nyűglődik a gyerek?
Én is eléggé kivagyok már mert néha még ölben sincs el,és már nem tudok mit kitalálni mert a mozgásigénye viszont meg hatalmas!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!